Østjyllands Bedste Praktikvirksomhed 2020

Studenterhus Aarhus og Aarhus Kommune inviterer studerende og virksomheder til kåringen af Østjyllands Bedste Praktikvirksomhed i Studenterhus Aarhus, Stakladen, torsdag den 12. marts 2020, kl. 17.00-20.00.

Vi ruller den røde løber ud for at fejre alle de fantastiske praktikvirksomheder, som fortjener at blive hyldet, når vi igen kårer Østjyllands Bedste Praktikvirksomheder, samtidig med at vi får ny viden om praktikområdet. Det er et ekstra skulderklap, at det er praktikanterne selv, der indstiller virksomhederne til en eller flere af vores priser:

  • Uddannelsesprisen
  • Mentorprisen
  • Onboardingprisen
  • Teamprisen
  • Internationaliseringsprisen/ Internationalization prize
  • Bedste Praktikvirksomhed

På aftenen vil der være rig mulighed for at networke virksomheder og studerende imellem, at møde kommende praktikanter/praktikvirksomheder, samtidig med at der vil være lidt lækkert at spise.

 

Som virksomhed kan I prikke jeres praktikanter fra 2019 på skulderen og fortælle dem om awardshowet. Herfra er det op til dem at indstille jer til en af årets seks priser.

Nederst på denne side kan du læse mere om sidste års vindere, og se interviewet med Michael Stubbe, Vice President HR.

 

Hvordan indstiller du din virksomhed til en pris?

Hvis du har været i praktik i 2019, kan du (og dine med-praktikanter) indstille den virksomhed, du var hos til en af de seks priser. Det gør du ved at:

  • udfylde den skabelon, der hører til den pris, du/I gerne vil indstille til. Du finder skabelonerne til indstillingerne herunder.
  • lave en video på max. 2 min., hvor du/I fortæller, viser eller på anden kreativ vis understreger, hvorfor jeres praktiksted skal løbe med prisen. Optag fx dig selv, din mentor eller noget andet som har haft betydning for dig og din praktikperiode. I må gribe opgaven med videoen an lige som I har lyst, så længe den forklarer, hvorfor jeres praktiksted fortjener at vinde. Filmen vil blive vist under awardshowet, hvis din praktikvirksomhed bliver en af de nominerede.
  • sende det hele til os (f.eks. med wetransfer) senest torsdag d. 5. marts kl. 12.00 til liv@studenterhusaarhus.dk

Hvis du gerne vil indstille din praktikvirksomheden til flere priser, kan du sagtens det. Du skal bare huske at lave en video og udfylde en skabelon per pris. Dvs. at hvis du både indstiller din praktikvirksomhed til fx mentorprisen og onboardingprisen, skal du lave en video til hver pris, hvor du fortæller, hvorfor virksomheden bør vinde i de forskellige kategorier. Du kan derfor ikke bruge den samme video til begge indstillinger.

Hvis I er flere praktikanter, der vil indstille til den sammen pris, så gå sammen om det, så vi får én indstilling til prisen per virksomhed.

Videoen og den skriftlige indstilling vægter lige meget i juryens bedømmelse.

Juryen består af kompetente studerende og repræsentanter fra flere af de videregående uddannelsesinstitutioner.

 


Årets priser og skabeloner til indstillingerne

Herunder finder du skabelonerne til de skriftlige indstillinger.

 

Uddannelsesprisen
Gives til en virksomhed, som har været særlig god til at uddanne eller udvikle den studerendes kompetencer undervejs.


 

Mentorprisen
Gives til en person, som har ageret mentor under praktikforløbet, og som har spillet en særlig rolle f.eks. i forbindelse med din faglige og/eller personlige udvikling.

 

Onboardingprisen
Gives til en virksomhed, som har tilrettelagt et gennemført og lærerigt praktikforløb med f.eks. introforløb og opfølgning efterfølgende.

 

Teamprisen
Gives til en virksomhed, som har formået at integrere den studerende socialt og få vedkommende til at føle sig som en vigtig del af fællesskabet på arbejdspladsen.


 

Internationaliseringsprisen / Internationalization prize
Is given to a company that has taken exceptional good care of the international intern and has managed to fully integrate her/him in the company. The nomination can be written in English if needed.

 

Bedste Praktikvirksomhed
Gives til en virksomhed, som i helhed har udmærket sig ved at gøre det ekstra godt på alle punkter.

 

Din indstilling samt video skal sendes til erhvervskoordinator, Liv Kappel, senest 5. marts kl. 12.00 på mail: liv@studenterhusaarhus.dk

 

Hent jeres billet til awardshowet

Det er gratis for alle at deltage til prisuddelingen d. 12. marts 2020 – både for virksomheder, tidligere praktikanter og studerende, der snart skal i praktik.

Tilmeldingsfristen til awardshowet er senest d. 9. marts kl. 12.00. I kan tilmelde jer til aftenen HER.

Hvis du er studerende og på jagt efter en praktikplads til efteråret, er der her en gylden mulighed for at se de allerbedste praktikvirksomheder i Østjylland, og hvorfor de gør det godt. Du har også mulighed for at falde i snak med dem på aftenen og høre mere om mulighederne hos dem.

Hvis I som virksomhed er på jagt efter skarpe praktikanter til efteråret, vil dette også være en oplagt mulighed for at møde de studerende og brande jer selv. Samtidig kan I lade jer inspirere af de bedste virksomheder inden for praktikområdet, eller selv blive en af de heldige vindere og dermed inspirere andre virksomheder med jeres arbejde.

 

Vi glæder os til at se jer!

 

 

Sidste års vindere

Er du nysgerrig på, hvem vinderne af dette års priser var? Så læs med her, og se videoen med Michael Stubbe, Vice President HR hos Kamstrup.

 

 

 

Studenterhus Aarhus · Nordre Ringgade 3 · 8000 Aarhus C · TLF: 86 18 30 21