Østjyllands Bedste Praktikvirksomhed afholder vi næste gang torsdag d. 12. marts 2020. Her kan alle praktikanter fra 2019 nominere deres praktikvirksomhed. 

Mere info kommer senere.

 

Østjyllands Bedste Praktikvirksomhed 2019:

Studenterhus Aarhus og Aarhus Kommune inviterer studerende og virksomheder til kåringen af Østjyllands bedste praktikvirksomhed 2019 i Studenterhus Aarhus, Stakladen, onsdag den 13. marts 2019, kl. 17.00-20.00.

Her kårer vi Østjyllands bedste praktikvirksomheder fra 2018, og vi får ny viden om praktikområdet. Der vil være rig mulighed for networking mellem virksomheder og studerende, og der vil være lidt lækkert at spise.

Hvis du er studerende og på jagt efter en praktikplads til efteråret, er der altså her rig mulighed for at møde de allerbedste praktikvirksomheder i Østjylland. Det kan også være, du finder et studiejob eller et projektsamarbejde.

Hvis I som virksomhed er på jagt efter skarpe praktikanter til efteråret, vil dette være en oplagt mulighed for at møde de studerende og brande jer selv. Samtidigt kan I lade jer inspirere af de bedste virksomheder inden for praktikområdet, eller selv være en af de heldige vindere og dermed inspirere andre virksomheder med jeres arbejde.

Lyder det som noget for jer? Så tilmeld jer lige her.

Det er gratis at deltage. Tilmelding senest d. 12. marts 2019.

Hvordan indstiller du din praktikvirksomhed til en pris?

Hvis du har været i praktik i 2018, kan du indstille den virksomhed, du var hos. Du indstiller virksomheden til en af de seks priser, som er nævnt nedenfor, ved at udfylde den tilhørende skabelon samt lave en lille video og sende det til os senst d. 6. marts kl. 12.00. Du (og evt. dine med-praktikanter) må gerne indstille virksomheden til flere priser.

Som virksomhed kan I prikke jeres praktikanter fra 2018 på skulderen og fortælle dem om awardshowet. Herfra er det op til jeres tidligere praktikanter at indstille jer til en af årets seks priser.


Årets priser:

 • Bedste Praktikvirksomhed
  Gives til en virksomhed, som i helhed har været god på alle punkter.
  Skabelon til indstilling.
   
 • Uddannelsesprisen
  Gives til en virksomhed, som har været god til at uddanne eller udvikle den studerendes kompetencer undervejs.
  Skabelon til indstilling.
   
 • Mentorprisen
  Gives til en person, som har ageret mentor under praktikforløbet, og som har udvist noget særligt eller exceptionelt.
  Skabelon til indstilling.
   
 • Onboardingprisen
  Gives til en virksomhed, som har tilrettelagt et gennemført praktikforløb med f.eks. introforløb og opfølgning efterfølgende.
  Skabelon til indstilling.
   
 • Teamprisen
  Gives til en virksomhed, som har formået at integrere den studerende socialt og få vedkommende til at føle sig som en del af fællesskabet på arbejdspladsen.
  Skabelon til indstilling.
   
 • Internationaliseringsprisen / Internationalization prize
  Is given to a company that has taken good care of the international student and has managed to fully integrate the intern in the company.
  Template for nomination. The nomination can be written in English if needed.


Din indstilling og video skal sendes til erhvervskoordinator, Liv Kappel, senest 6. marts 2019 kl. 12.00liv@studenterhusaarhus.dk
 

OBS!

Dørene åbner 16.30.

 

 

Studenterhus Aarhus · Nordre Ringgade 3 · 8000 Aarhus C · TLF: 86 18 30 21