Med Climate Challenge bringer vi studerende og forskere tæt på erhvervslivet og de virksomheder, der netop nu står over for store klimaudfordringer. Her fokuserer vi på fremtidens erhvervsmuligheder inden for bæredygtig klimateknologi og får inputs fra spændende oplægsholdere, der arbejder konkret med klimaudfordringerne inden for mange forskellige faglige felter herunder teknologi, formidling og turisme.

Climate Challenge er udviklet under EU-projektet Coast to Coast Climate Challenge i et samarbejde mellem Studenterhus Aarhus, uddannelsesinstitutionerne i Aarhus, Lemvig Kommune og Lemvig Vand og Spildevand, der har udviklet Klimatorium under EU projektet.

Climate Challenge løb for første gang af stablen i november 2017. I år gør vi det igen! Denne gang afholdes temaugen i uge 45 - d. 5.-9. november. Sæt allerede nu kryds i kalenderen og hold øje med siden her, som løbende bliver opdateret med program for dagene.

Har du spørgsmål, eller ønsker du at bidrage til projektet som virksomhed, forsker, studerende eller noget helt andet, så kontakt projektkoordinator, Mia Kirkegaard Jørgensen, på mia@studenterhusaarhus.dk.

 

Program 2018
 

Mandag d. 05.11
- Klima er big business
Tirsdag d. 06.11
- Build a green career in Denmark
Onsdag d. 07.11
- Kan humanisterne redde verden?
Torsdag d. 08.11
- Gratis studietur - besøg klimavirksomhederne
Fredag d. 09.11
- Skyd din klimakarriere igang?
Studenterhus Aarhus · Nordre Ringgade 3 · 8000 Aarhus C · TLF: 86 18 30 21