Nyheder //Få seneste nyt

Studerende med power! // 13. marts 2016


Anne Mette Huldtkvist Jensen er frivillig medarbejder i Erhvervsgruppen ved Studenterhus Aarhus. Hun er én af de to ansvarlige for ugens erhvervsarrangement, Powerkvinder - Finans, familie og fremtid.

//

”Som frivillig i Erhvervsgruppen får man meget ansvar. Man er med fra idé til eksekvering og har altid mulighed for sparing med andre i huset. Det giver virkelig god erfaring til mit videre arbejdsliv,” fortæller Anne Mette.

Når de planlægger et arrangement i Erhvervsgruppen, er de typisk sammen hele gruppen om at idégenerere til et indledende møde, fortæller Anne Mette. Derefter melder man sig på de arrangementer, som man finder interessante.

Arrangementet, Powerkvinder - Finans, familie og fremtid, opstod ligeledes til et indledende møde i gruppen, her meldte Anne Mette sig som tovholder sammen sin kollega fra Erhvervsgruppen, Helene Dall. Sammen har de arbejdet videre med form, indhold og struktur. De har holdt møde med oplægsholder, Karina Boldsen, og udarbejdet arrangementsbeskrivelse til sociale medier.

”Til selve arrangementet er man ansvarlig for, at det hele forløber, som det skal. Efterfølgende snakker man om, hvad der gik godt, og hvad der gik mindre godt, så man kan drage nytte af sine erfaringer til fremtidige arrangementer,” fortæller Anne Mette om den videre proces.

Anne Mette glæder sig til afviklingsdelen, der finder sted på torsdag. Til arrangement vil Karina Boldsen, CCO ved Solitwork A/S, med udgangspunkt i sine egne erfaringer - give nogle gode råd til deltagerne om de muligheder og udfordringer, der er ved at være kvinde på arbejdsmarkedet. 

Du kan læse mere om Erhvervsgruppen herTilbage
Studenterhus Aarhus · Nordre Ringgade 3 · 8000 Aarhus C · TLF: 86 18 30 21