Nyheder //Få seneste nyt

Open Call: Aarhus Festuge 2016// 13. april 2016

 

Aarhus Festuge søger lokale musikarrangører til undergrundsfestivallen Understrøm.

I samarbejde med Studenterhus Aarhus og ROSA – Dansk Rock Samråd afholder Aarhus Festuge for første gang den to-dages gratis festival Understrøm 2.-3. september.

Centrum for festivalen vil være Mølleparken, hvor den største scene samt festivalpladsen placeres. Derudover vil der være to mindre scener med centrale placeringer ud til åen ved Immervad og under Skt. Clemens Bro.

Ambitionen med Understrøm er at skabe en scene for byens talentfulde musikaktører, herunder byens mindre musikfestivaler, samt sætte fokus på de mange stærke kræfter i det aarhusianske musikmiljø.

Vi søger derfor ambitiøse, lokale, ikke-kommercielle koncertarrangører med en stærk musikprofil og øje for kvalitet, der ønsker at afvikle en dag på enten scenen på Immervad eller under Clemens Bro lørdag eller søndag 2.-3. september.

De udvalgte aktører skal sammensætte hver deres dagsprogram ud fra deres kunstneriske profil.

Aarhus Festuge stiller et begrænset musikbudget, scene og produktionsapparat (teknik, PR og markedsføring) til rådighed og bidrager således med midlerne og netværket til at nå bredt ud.

 

Hvem kan søge?
Ikke-kommerciel festival, koncertforening, musikforening eller lignende koncertarrangør med base i Aarhus. Det er ikke et krav, at de musikere og bands, der bookes, har relation til Aarhus.

 

Hvad skal ansøgningen indeholde?
Ansøgning må fylde max én A4-side og sendes til md@aarhusfestuge.dk. Ansøgningen skal indeholde din/jeres motivation for at varetage en scene til Understrøm samt et kort CV. Desuden skal det anføres, hvilken scene og dag, der foretrækkes.

 

Hvordan vurderes ansøgningen?
Ansøgningerne vurderes af producent Mikkel Møl Dalsgaard fra Aarhus Festuge, booker Jesper Borup fra Studenterhus Aarhus og booker Esben Marcher fra ROSA – Dansk Rock Samråd. I udvælgelsen lægges der vægt på ansøgers musikprofil samt motivation for at varetage en central scene under Aarhus Festuge.

 

Deadline og svar
Deadline for ansøgning er mandag d. 2. maj, og der gives svar senest tirsdag d. 17. maj, hvis du/I er udvalgt.

 

Spørgsmål kan rettes til Mikkel Møl Dalsgaard, producent, Aarhus Festuge på md@aarhusfestuge.dk eller telefon 87308310.Tilbage
Studenterhus Aarhus · Nordre Ringgade 3 · 8000 Aarhus C · TLF: 86 18 30 21