Nyheder //Få seneste nyt

Newbees Festival leder efter de nye Chinah eller The Minds of 99// 28. juni 2016

Newbees Festival leder efter de nye Chinah eller The Minds of 99

Den aarhusianske festival for ny dansk musik, Newbees Festival, er netop gået

i gang med at booke de navne, som skal spille i Stakladen 22. og 23. september 2016,

og søger bands og musikere til den 8. udgave af festivalen.

Newbees Festival har som mål at finde talentfulde og dygtige bands og musikere, som endnu er forholdsvis ukendte. Blandt ansøgerne udvælges de 10 navne, man spår størst mulighed for et

større gennembrud. Festivalen har haft held med at nå målet tidligere år, hvor den har budt på navne som Quadron, The Minds of 99, Ulige Numre, Linkoban, The Rumour Said Fire, Wafande og mange flere før de fik deres gennembrud. I 2015 vakte de 5 Roskilde festival-aktuelle bands Chinah, The Entreprenuers, Kentaur, Palace Winter og Klub27 blandt andre opsigt blandt publikum.

Hjælp til bookingen

Som hjælp til at booke de rette navne til festivalen beder arrangørerne kunstnere og booking-bureauer om at gøre opmærksom på sig selv. Det gør bands ved at sende en mail til jb@studenterhusaarhus.dk med link til musikken samt kontaktinfo. Ansøgninger bruger Studenterhusets bookinggruppe som supplement til det eksiterende bookingarbejde.

Baggrunden

Newbees Festival blev startet af Studenterhus Aarhus i 2008. Målet var at samle ekstra mange publikummer til ny og up-coming musik. Og ret hurtigt blev det en stor succes, hvor man over 2 dage samlede ca. 1000 mennesker. Derved er Newbees Festival blevet en god eksponeringsplatform for ny musik.

Hvem der bliver det næste navn, der får det store gennembrud, kan man med stor sandsynlighed opleve til september i Stakladen, ved Studenterhus Aarhus. Billetterne er yderst SU-venlige og kommer til at koste 70 kr. per aften og 99 kr. for hele festivalen med mindre man er medlem af Studenterhus Aarhus, så er det nemlig gratis.

Kontaktinfo

Booking:

Jesper Borup på mail: jb@studenterhusaarhus.dkTilbage
Studenterhus Aarhus · Nordre Ringgade 3 · 8000 Aarhus C · TLF: 86 18 30 21