Nyheder //Få seneste nyt

Invitation til Uddannelsesminister Esben Lunde Larsen// 27. oktober 2015

Uddannelsesminister Esben Lund Larsen (V) har valgt at sætte fokus på fastholdelse af Internationale studerende, så de bliver i Danmark efter endt uddannelse. Han vil gerne høre mere om, hvilke muligheder der findes, som kan fremme dette arbejde. Dette er et område, vi har arbejdet på i mange år, og derfor vil vi gerne invitetere uddannelsesministeren til at komme og høre mere.

 

Kære Esben Lunde Larsen

Vi vil gerne invitere dig på besøg i Studenterhus Aarhus, hvor vi siden 2006 har arbejdet kontinuerligt på fastholdelse af internationale studerende. Vi har masser af best practice eksempler, som vi meget gerne fortæller om.

Herunder kan vi nævne Run For Friendship, Friendship Ambassador, ugentlige International Nights og faglige tiltag som "Danish Work Place Culture", "CV & Cover Letter Seminar", "Use Your Network To Find Your Dream Job" og mange flere aktuelle events.

Kærlig hilsen
Studenterhus Aarhus

‪#‎ditstudenterhus ‪#‎yourstudenthouse ‪#‎studenterhusaarhus ‪#‎aarhus‪#‎welovestudents ‪#‎aufællesskab ‪#‎studieliv

 

Læs artiklen med udtalelsen fra Uddannelsesministeren her: http://www.dr.dk/nyheder/indland/uddannelsesminister-udenlandske-studerende-skal-have-job-i-danmarkTilbage
Studenterhus Aarhus · Nordre Ringgade 3 · 8000 Aarhus C · TLF: 86 18 30 21