Nyheder //Få seneste nyt

Barselsvikar som Erhvervskoordinator// 23. maj 2016

Barselsvikar: 
Medarbejder til samarbejde mellem studerende og erhvervsliv

Brænder du for at knække koden til det aarhusianske erhvervsliv, og vil du gerne hjælpe byens studerende med at få den første fod indenfor på arbejdsmarkedet? Så er Studenterhus Aarhus måske stedet for dig. 

Vi søger en barselsvikar, der kan bidrage til videreudvikling af vores brobygningsinitiativ, der skal vejlede og informere om mulighederne for samarbejde mellem studerende og erhvervsliv. Målet er oprettelse af flere studierelevante studiejobs og praktikpladser i Aarhus og omegn.

Vi søger en medarbejder, gerne nyuddannet, som har lyst og evner til at arbejde med brobygning mellem studerende og erhvervsliv. Du skal stå for virksomhedsopsøgende arbejde, planlægning og afvikling af arrangementer, der skaber kontakt mellem studerende og virksomheder, samt formidling af nyhedsbreve med erhvervsrettet indhold til studerende, såvel som erhvervslivet. Du vil desuden få en række administrative opgaver i forhold til oprettelse og formidling af studiejobs og praktikpladser, pleje af vores erhvervsmedlemmer samt research og analyseopgaver. Til at hjælpe dig har du en gruppe dedikerede frivillige, som du også er ansvarlig for. Som særlig opgave i efteråret 2016 skal du være med til at opbygge en ny struktur i vores erhvervsafdeling, herunder rekruttering og ansættelse af ca. 20 frivillige account managers til at varetage kontakten til vores ca. 100 erhvervsmedlemmer. 

Som person arbejder du struktureret og effektivt, også når alt andet er kaos omkring dig. Du er detaljeorienteret, grundig og samvittighedsfuld, samtidig med du trives med den udadvendte kontakt med masser af mennesker hver dag og hurtigt kan ’tune dig ind’ på andre mennesker og deres behov. Du skriver godt og forstår dig på strategisk kommunikation, både mundtlig og skriftlig. Du er en god sælger, troværdig og kvalitetsbevidst, men lover aldrig mere end du kan holde. Du tænder på, at dit arbejde gør en forskel for ”den gode sag”, samtidig med at du har grundlæggende forståelse for forretningsdelen. 

Du refererer til vores direktør, men skal forvente, at både du og direktøren vil være ude af huset en del af tiden. Derfor er det vigtigt, at du kan arbejde selvstændigt og er hurtig til at lære og sætte dig ind i nye fagområder. Du må gerne være nyuddannet med interesse i at opsøge og afdække jobmulighederne i og omkring Aarhus. Din uddannelsesbaggrund er ikke afgørende, men kommunikation, strategisk tankegang og lidt forstand på sociale medier er plusord til denne stilling.

Stillingen er tidsbegrænset til 10 måneder, med mulighed for forlængelse.

Spørgsmål

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte direktør Anne Thorø på 8618 3021 eller erhvervskoordinator Julie Kolind på 4012 4554.

Send din ansøgning

til barsel@studenterhusaarhus.dk senest mandag, den 13. juni kl. 12.

Samtaler

afholdes i uge 24 og 25 med henblik på ansættelse pr. 15. september 2016.Tilbage
Studenterhus Aarhus · Nordre Ringgade 3 · 8000 Aarhus C · TLF: 86 18 30 21