Nyheder //Få seneste nyt

5 gode grunde til at du skal tage til Newbees Festival// 14. september 2016

Af Trine Muf, frivillig i Studenterhus Aarhus

Ifølge kalenderen er efteråret begyndt, hvilket betyder at sommeren og dens mange festivaler er forbi for denne gang. Mange savner sikkert allerede de kolde fadøl, den gode stemning og koncerterne – men bare rolig! Det kan vi i Studenterhus Aarhus heldigvis hjælpe dig med. Den 22. og 23. september afholdes Newbees Festival i Studenterhuset, og vi giver dig her 5 gode grunde til, hvorfor du skal tage med.

1. En opvarmning til næste års festivaler 
Det er før set at et band, som har spillet til Newbees Festival, har fået succes efterfølgende. Sidste år spillede blandt andre Chinah på Newbees, og i år var de en del af upcoming-programmet på Roskilde. Tilbage i 2013 havde Newbees også fornøjelsen af The Minds of 99, og allerede i 2015 åbnede de Orange Scene. Så hvem ved, om du måske oplever et band, som snart får sit store gennembrud?

2. Nye musikoplevelser
Newbees er en festival for upcoming musik. I Studenterhuset findes der en gruppe musikkendere på seks, som har udvalgt bandene til Newbees i år. De har lyttet 80 bands igennem og udvalgt de ti, som de finder mest interessante og potentielle for et gennembrud. 
”Vi lægger mest vægt på originalitet, tidens tendenser, spilleglæde og evnen til at spille live,” fortæller Jesper Borup, som er booker i Studenterhuset. Er du typen, der ofte tager til koncerter med de samme kunstnere, så er Newbees en fed mulighed for at få nye musikoplevelser. Måske finder du endda dit nye yndlingsband. 

3. En gratis festival – eller bare billig
Hvis du er medlem af Studenterhus Aarhus, så kommer du gratis ind til festivalen begge dage. Hvis ikke, så koster det kun 99,- for en partoutbillet eller 75,- for en enkelt dag. Du har også den mulighed, at du kan købe et års medlemskab til 99,- kroner, hvor du både kommer gratis ind og får rabat på dine fadøl. Hvem kan sige nej til det?

4. Musik til enhver smag
I alt kommer der ti bands og spiller til Newbees, og ligesom til andre festivaler kan man opleve musik i forskellige genrer. Så uanset om du er til garage rock, elektronisk pop eller alternativ, så vil der sikkert være et band, som falder lige i din smag. På Newbees’ begivenhed på Facebook samt Studenterhus Aarhus hjemmeside, kan du læse meget mere om hvert enkelt band: https://www.facebook.com/events/242889092770741/ 

5. Øl, øl, øl – og nye bekendtskaber?
Hvis du savner din kolde (eller teltvarme) festivalsøl, så lover vi, at vi kan rette op på det. Under festivalen vil der være bar, hvor du kan få en fadøl til 35-, eller blot en 20’er som medlem. Derudover har vi i Studenterhuset omkring 200 forskellige slags øl i forskellige prisklasser, som du frit kan vælge imellem. 
I takt med indtaget af øllene starter snakken som regel også med fremmede. Så er du ny i Aarhus, kan Newbees være en god mulighed for at møde nye mennesker, som deler samme interesse for festival og musik som dig. Der findes altså mange gode grunde til, hvorfor du skal tage med til Newbees. Tøv derfor ikke med at få købt din billet, for der venter to fede dage forude!

Links
Køb billet her
Facebook og tilmeld dig her

 Tilbage
Studenterhus Aarhus · Nordre Ringgade 3 · 8000 Aarhus C · TLF: 86 18 30 21