Nyheder //Få seneste nyt

100 min. du ikke vil gå glip af som IT studerende // 11. maj 2016

100 min. du ikke vil gå glip af som IT studerende 

Af Lene Tange, frivillig i Studenterhus Aarhus

Det vigtige:
Har du et ønske om at læse IT eller læser du allerede IT? Er du god nok til at netværke med erhvervslivet? Faktisk viser det, at et godt netværk kan være afgørende for, om du er sikret et job efter dit studie. Hver tredje finder et job gennem netværk, viser en opgørelse i 2013 fra Danmarks Statistik. Derfor kan du som studerende med fordel netværke dig ind i en virksomhed. 

Det spændende:
I denne uge løber IT-festivalen, Internet Week Denmark, af stablen, og Studenterhus Aarhus, IT Vest samt Aarhus Universitet er med til at åbne dørene for Digitale Karriereveje, som giver dig en unik mulighed for at netværke med erhvervslivet. Der kommer 5 virksomheder, som hver vil præsentere forskellige IT-veje: 

•    UX-vejen v. Mjølner
•    Konsulent-vejen v. CCI Europe
•    Web-vejen v. Creuna
•    Kryptologi-vejen v. Cryptomathic
•    Bioinformatik-vejen v. Qiagen 

Virksomhederne vil give dig et indblik i deres job, herunder hvilke opgaver de løser, hvordan de gribes an, og hvilke karrieremuligheder der findes inden for deres felt. De 5 veje præsenteres på bare 5x20 min. 
"Det er super vigtigt, at de studerende er opmærksom på værdien af god networking med de lokale virksomheder. Udlandet er attraktivt, men de studerende får igennem arrangementet Digitale Karriereveje øjnene op for spændende virksomheder her i Aarhus" udtaler Mai Skou Wihlborg, Projektleder hos Internet Week Denmark. 

Det drikkelige:
Efter arrangementet åbner Aarhus’ Borgmester Jacob Bundsgaard fredagsbaren, hvor du har mulighed for at møde medarbejderne fra virksomhederne over en gratis øl og snacks og samtidig høre mere. 

Hvis du godt kunne tænke dig at vide mere om IT og dine muligheder fremadrettet, så kom til Digitale Karriereveje.

Se Facebook eventet her.


Det informative: 
Dato: 13. Maj 2016
Tidspunkt: Kl. 13-15
Sted: Lille Auditorie, IT-huset, Katrinebjerg, Åbogade 15. 
Pris: Gratis

Ses vi til Digitale Karriereveje?Tilbage
Studenterhus Aarhus · Nordre Ringgade 3 · 8000 Aarhus C · TLF: 86 18 30 21