NEWBEES 

01., 08. og 22. oktober 2020 

Nyt årti, nyt format!
Vi dedikerer en hel måned til upcoming talenter fra den danske musikscene. 

Det vrimler med talenter på den danske musikscene, og med Newbees vil vi lave en platform dedikeret til det bedste fra det musikalske vækstlag. Vi tror på at en professionel platform kan udvikle unge musikere mest muligt. Fordelt over tre koncertaftener, 1., 8. og 22. oktober, præsenterer Studenterhus Aarhus og Newbees en koncertrække med aktuel upcoming musik for byens studerende. 

Formålet med Newbees har hele tiden været, at lave en professionel platform for ny dansk musik, hvor kunstnere fra forskellige genrer kan få en plads på plakaten. Newbees har en klar målsætning om at finde talentfulde og dygtige bands og musikere, som står til at få et stort gennembrud. Vi ønsker at give publikum mulighed for at få et indblik i dansk upcoming musik, som de ellers ikke får andre steder.

_ _ _ _ _ _ __ _ _ _ _ _ _ _

Studerende på en videregående uddannelse kan blive medlem af Studenterhus Aarhus for kun 99.- om året. Som medlem kan du få personlig rabat på koncerter og i Studenterbaren og i Studiecaféen.
_ _ _ _ _ _ __ _ _ _ _ _ _ _

Newbees '20 bliver afviklet af frivillige fra Studenterhus Aarhus. Hvis du er interesseret i at blive frivillig og gøre en forskel for studiemiljøet i Aarhus, samtidig med at du bliver en del af et fantastisk fællesskab, så kig forbi vores hjemmeside, eller skriv til frivillig@studenterhusaarhus.dk.

https://studenterhusaarhus.dk/dit-hus/bliv-frivillig/frivillig

 

 

Studenterhus Aarhus · Nordre Ringgade 3 · 8000 Aarhus C · TLF: 86 18 30 21