Østjyllands Bedste Praktikvirksomhed
// torsdag D. 12. marts kl. 14:27

Ikke til salg endnu

Østjyllands Bedste Praktikvirksomhed 2020

 

Vi ruller den røde løber ud for at fejre alle de fantastiske praktikvirksomheder, som fortjener at blive hyldet, når vi igen kårer Østjyllands Bedste Praktikvirksomheder, samtidig med at vi får ny viden om praktikområdet. Det er et ekstra skulderklap, at det er praktikanterne selv, der indstiller virksomhederne til en eller flere af vores priser:

  • Uddannelsesprisen
  • Mentorprisen
  • Onboardingprisen
  • Teamprisen
  • Internationaliseringsprisen/ Internationalization prize
  • Bedste Praktikvirksomhed

På aftenen vil der være rig mulighed for at networke virksomheder og studerende imellem, at møde kommende praktikanter/praktikvirksomheder, samtidig med at der vil være lidt lækkert at spise.

Som virksomhed kan I prikke jeres praktikanter fra 2019 på skulderen og fortælle dem om awardshowet. Herfra er det op til dem at indstille jer til en af årets seks priser.

 

Hvordan indstiller jeg min praktikvirksomhed?

Du indstiller din virksomhed til en af de seks priser, ved at udfylde en skabelon og sende den til erhvervskoordinator Liv Kappel på liv@studenterhusaarhus.dk senest d. 5. marts kl. 12.00.

Find skabelonerne her.

 

Hent jeres billetter til showet

Det er gratis for alle at deltage til prisuddelingen d. 12. marts 2020 – både for virksomheder, tidligere praktikanter og studerende, der snart skal i praktik.

Tilmeldingsfristen til awardshowet er senest d. 9. marts kl. 12.00. I kan tilmelde jer til aftenen på denne side, så snart tilmeldingen åbner.

Hvis du er studerende og på jagt efter en praktikplads til efteråret, er der her en gylden mulighed for at se de allerbedste praktikvirksomheder i Østjylland, og hvorfor de gør det godt. Du har også mulighed for at falde i snak med dem på aftenen og høre mere om mulighederne hos dem.

Hvis I som virksomhed er på jagt efter skarpe praktikanter til efteråret, vil dette også være en oplagt mulighed for at møde de studerende og brande jer selv. Samtidig kan I lade jer inspirere af de bedste virksomheder inden for praktikområdet, eller selv blive en af de heldige vindere og dermed inspirere andre virksomheder med jeres arbejde.

Vi glæder os til at se jer!

 

Studenterhus Aarhus · Nordre Ringgade 3 · 8000 Aarhus C · TLF: 86 18 30 21