MISSE, DEN MAND ER USÆDELIG!
// fredag D. 01. marts kl. 20:00

Foto: Jens Hemdrup
Foto: Jens Hemdrup

Alm. pris: 120 kr

Medlemspris: 60 kr

Matador kan gøre os klogere på danmarkshistorien. Uanset om det handler om at holde på formerne, bande sofistikeret, blive venner med byens borgerskab, starte revolutionen i det små eller handle med grise og have billeder af Hitler hængende på toilettet.

Til denne samtalesalon om Matador zoomer vi ind på Danmark i 1930'erne. Til at blive klogere på dette årti har vi allieret os med historiker, TV-vært og skaber af podcasten 'Meget mere Matador' Cecilie Nielsen. Hun vil sammen med historielærer og udvikler af Korsbæk-spillet Janus Madsen og religionssociolog og Matador-ekspert Cecilie Cedergreen tage os med ind i Korsbæks karaktergalleri og den historiske kontekst, der ligger til baggrund for karakterernes gøren og laden,

Glæd dig til en aften med gode snakke, underholdende analyser og ikke mindst en fabelagtig quiz om Misse, Maude, Hans Christian og alle de andre.

Pris: 

Almindelig: 120kr.

Studerende: 60kr

*

Arrangementet er en del af Århundredets Festival 2019, der arrangeres af Folkeuniversitetet i Aarhus. Dette års tema er ’Mellemtiden’, der relaterer sig til Mellemkrigstids-perioden, som starter ved Første Verdenskrigs afslutning – og slutter ved Anden Verdenskrigs begyndelse.

 

Studenterhus Aarhus · Nordre Ringgade 3 · 8000 Aarhus C · TLF: 86 18 30 21