Helhorse + Support (Release-koncert)
// lørdag D. 14. september kl. 20:00

Alm. pris: 130 kr

Medlemspris: 110 kr

HELHORSE RELEASE-KONCERT I STAKLADEN!

Stakladen Live og Studenterhus Aarhus er stolte af at kunne præsentere ingen ringere end Helhorse i Stakladen den 14. september 2019 til release-koncert på deres nye album ’Hydra’!

Helhorse er klar til at udgive ’Hydra’, bandets mest modne album til dato, og i den forbindelse drager de ud på en række koncerter – blandt andet besøger de Stakladens historiske scene den 14. september 2019. Efter at have spillet i hele Europa som opvarmning for blandt Karma til Burn, Phil Campbell and the Bastard Sons, Rammstein, AC/DC og Slayer, glæder de sig til at komme hjem, og spille for det danske publikum igen.

OM ’HYDRA’:

Helhorse’ nye album ’Hydra’ kommer fra et band der tager musikalske kvantespring, og leverer et værk der vil gå direkte i hjertekulen på alle heavy-fans. Med hæsblæsende riff og stor energi, er ’Hydra’ rendyrket katarsis for legesyge musikere, der spiller så blodet sprøjter.

Albummet er mixet og masteret af lydgeniet Tue Madsen, der blandt andet har arbejdet med heavy-legender som Gojira og Meshuggah, og også med danske fyrtårne som The Haunted, Mnemic og ikke mindst Hatesphere, hvor han i 2005 vandt en Danish Metal Award for den Bedste Produktion på albummet The Sickness Within. Nu har han lagt sin energi bag ’Hydra’, og han styrer med sikker hånd bandet uden om den moderne musikverdens over-kompressede og udynamiske lyd-fængsel. Tue har leveret tekniske genistreger på ’Hydra’ der giver dig en sprødhed og et stort lydbillede ladet med detaljer, der giver nye oplevelser hver gang der lyttes.


_____


INFO:

Forsalg: 110,- / 130,- (medlem/ikke-medlem)
Dørsalg: 130,- / 150,- (medlem/ikke-medlem)

Døre: 20:00
Show: 21:00

Køb din billet: https://billet.studenterhusaarhus.dk/helhorse
Lyt til Helhorse: https://www.youtube.com/watch?v=ION8vmDejIg

______

Dette arrangement er skabt af frivillige fra Kulturgruppen i Studenterhus Aarhus. Har du lyst til at være en del af et fantastisk fællesskab, og lave fede arrangementer som dette, så kig forbi vores hjemmeside, hvor du kan læse mere om hvordan DU kan komme med i Kulturgruppen: https://studenterhusaarhus.dk/dit-hus/bliv-frivillig/kulturgruppen

 

Studenterhus Aarhus · Nordre Ringgade 3 · 8000 Aarhus C · TLF: 86 18 30 21