Erhvervsmedlemmer // Karina+

Karina+

- En rådgivningsvirksomhed der finder det uudnyttede potentiale

 

I 2013 etablerede jeg min virksomhed Karina+, hvori jeg rådgiver erhvervsfolk og virksomheder inden for bestyrelsesarbejde, Advisory Board, strategi, sparring og generationsskifte. En bred vifte af kompetenceområder, som jeg virkelig brænder for. Min virksomhed er inden for de sidste år ekspanderet, og i dag driver jeg virksomheden sammen med mit kommunikationsteam i nye fantastiske lokaler på Kystvejen 17 i hjertet af Aarhus. Jeg har lang og tung ledelseserfaring i bagagen fra såvel direktørstillinger som bestyrelsesposter.

Min helt store passion er at holde foredrag og dele mine beretninger om mine personlige bedrifter, bestyrelsesarbejde og erhvervserfaringer. For at skabe personlighed og troværdighed deler jeg både gode og dårlige erfaringer – det er nemlig en vigtig pointe, at udfordringer og nederlag ikke skal glemmes.

Min virksomheds eksistensberettigelse bunder i, at jeg prioriterer en personlig og individuel rådgivning. Jeg har de seneste 10 år specialiseret mig i bestyrelsesarbejde i såvel store som små virksomheder og i mange forskelligartede brancher, hvor jeg sætter mine kompetencer i spil. Derudover er jeg aktivt engageret og benytter mig af videndeling via mine mange netværk.

Strategien bag min virksomhed er at hjælpe mine kunder med at finde uudnyttet potentiale – både i virksomheden og hos ledelsen. Jeg engagerer mig i de virksomheder og mennesker, jeg arbejder med uafhængigt af, hvilken branche de befinder sig i. Derfor sidder jeg i dag som bestyrelsesmedlem i alt fra et kreaturslagteri til et rengøringsfirma.

Læs mere om Karina+ her.

Studenterhus Aarhus · Nordre Ringgade 3 · 8000 Aarhus C · TLF: 86 18 30 21