Erhvervsmedlemmer // Gammelbys

Gammelbys


Gammelbys – branding, kommunikation og marketing

Hos Gammelbys hjælper vi virksomheder med at skille sig tydeligt ud fra flokken, brænde klart igennem med deres produkter og ydelser, og få de rigtige kunder i butikken.

Gammelbys udvikler virksomhedens brand og eksekverer på de nødvendige marketing- og kommunikationsaktiviteter, som bringer virksomhedens produkter og ydelser i markedet over for de rigtige kunder. Det kan bl.a. ske via marketing automation, der er en stærk motor til kampagne-eksekvering, evaluering af indsatser og vurdering af afkast.

Vi tager ansvar for planlægning og eksekvering af alle typer marketing- og kommunikationsaktiviteter, som var vi virksomhedens interne marketing- og kommunikationsafdeling. Vi arbejder også som ’klassisk bureau’ for en række kunder, hvor vi løser enkeltstående opgaver som fx ny hjemmeside, marketing automation, isolerede PR-indsatser, visualiseringer, profilmateriale osv.

I bund og grund er vi et hardcore B2B-bureau med fokus på it, teknologi og industri – alt det, der er nørdet og svært at kommunikere. For at fordøje bits og bytes, robotteknologi og industriautomation har vi oftest et par pro bono-projekter af den mere ’bløde’ slags kørende sideløbende. Mange af os har selv en fortid fra it og industri, så vi kender det hele indefra og fra vores kunders side af bordet.

Vi duer ikke til idéer for idéernes skyld. Vores indsats skal give mening for vores kunders forretning. Vi ved, hvad der skal til, for at kommunikationsplanen, kampagnen, PR-indsatsen og websitet kommer til at flyve, også når de rammer hverdagen og virkeligheden hos vores kunder. Fysisk eller online. Og vi har fuldt fokus på, at det, vi laver, skal understøtte vores kunders brand og fremme deres salgsarbejde.

Gammelbys er startet og ejet af Mette Gammelby. Udover Mette er vi ti medarbejdere – otte fuldtidskonsulenter og to juniorkonsulenter – på bureauet på Marselis Boulevard, hvor dagligdagen er fuld af humør, og hvor alle hjælper alle, når der er behov for det. Vi har åbent fra 8 til 16, og vi tror på, vi alle har det bedst, hvis vores arbejde ligger i det tidsrum, og vi kan holde fri resten af tiden.

Læs mere på gammelbys.dk
 

Studenterhus Aarhus · Nordre Ringgade 3 · 8000 Aarhus C · TLF: 86 18 30 21