Erhvervsmedlemmer // Akademikernes A-kasse

Akademikernes A-kasse


Akademikernes A-kasse er en a-kasse, så absolut. En præcis, effektiv og billig en af slagsen endda. Den billigste a-kasse for højtuddannede faktisk. Men Akademikernes A-kasse er ikke en almindelig a-kasse. De er dedikeret til alle landets akademikere på tværs af faggrænser og geografi - for at give den enkelte det bredest mulige funda­ment at starte eller genstarte karrieren på.
 
De nøjes ikke med at sikre medlemmerne dagpenge til tiden, hvis ledigheden melder sig. Akademikernes A-kasse går nye veje for at sikre vores ledige medlemmer et meningsfuldt arbejde hurtigst muligt og tilbyder fx jobråd­givning skræddersyet til ens fag, adgang til interessante netværk, individuel coaching og ledige stillinger, som vores jobdetektiver selv opdriver.
 
For deres ledige medlemmer er jo ikke nået så langt for at stå stille. De er akademikere. De har slidt sig til viden og har udviklet sig til unik, kvalificeret arbejdskraft. En værdifuld ressource, der vil bruges og selv yder en indsats for, at det skal ske. Derfor er vores ambition at få vores ledige medlemmer ud og indfri deres ambitioner.
 
5 gode argumenter for at melde dig ind:
Størst og stærkest: Vi kan sikre dig økonomisk og hjælpe dig videre
Gratis når du studerer
Billigst for alle andre
Landsdækkende med kontorer i Danmarks fem største byer
Ambitiøse medarbejdere, som brænder for at hjælpe sine medlemmer


Læs mere om Akademikernes A-kasse her
 

 

Studenterhus Aarhus · Nordre Ringgade 3 · 8000 Aarhus C · TLF: 86 18 30 21