Studiejob//praktik//projekt

Zitcom: Praktikant til Webudvikling// 11. september 2019

 

I Zitcom er vi gode til at sørge for, at vores praktikanter hurtigt bliver en integreret del af vores team. Vi er faktisk så gode til det, at vi i 2019 modtog teamprisen ved awardshowet, Østjyllands bedste praktikvirksomhed. Nu har du mulighed for at blive en del af teamet og få medansvar for udvikling af projekter på SmartWeb platformen.  

Som praktikant hos os får du foden indenfor i én af Danmarks førende og mest innovative it-virksomheder. Vi leverer hosting og it-løsninger, herunder webshopløsninger, til mere end 250.000 kunder inden for brands som UnoEuro, DanDomain, SmartWeb, ScanNet og mange flere.    

Din primære opgave bliver at sikre, at projekterne bliver udviklet efter vores standarder, med en høj kvalitet samt optimal udnyttelse af teknologi og browsere. Derudover vil der være projektrelaterede opgaver som estimering og dokumentation. 

 

Vi tilbyder

Som praktikant bliver du en del af et ungt og uformelt arbejdsmiljø, hvor vi har det sjovt, mens vi arbejder. Du bliver tilknyttet vores buddyprogram, og du kommer til at sparre med og lære fra eksperter i webudvikling. 

Vi tilbyder morgenmad og frokost, vi dækker dine transportomkostninger og så bliver du selvfølgelig inviteret med til alle de sociale arrangementer, vi afholder. Desuden er vi bekendt med muligheden for erkendtlighed.

 

Om dig

Præcis hvilken uddannelse du har betyder for os ikke det store, så længe at du har hvad der skal til for at hjælpe os med at gøre en forskel for kunder. Det er dog vigtigt at du kan arbejde med:  

  • HTML  
  • CSS 
  • Sass 
  • JavaScript 

Derudover er det en fordel, men ikke et krav, hvis du kender til: 

  • JavaScript frameworks som AngularJS/React/Vue 
  • Backend teknologi som PHP/.Net  

    

Det praktiske

  • Varighed og start: Omkring 3 måneders varighed, vi er dog fleksible begge veje. Vi håber, du kan starte primo 2020.
  • Arbejdstid: Ca. 37 timer i tidsrummet 8-16. Har du studiejob eller fag imens, er vi dog fleksible i forhold til tidsrummet du vælger at arbejde i.  
  • Arbejdssted: Højvangen 4, Skanderborg. Bussen holder lige uden for døren.

 

Spørgsmål og ansøgning

Ønsker du at søge stillingen som vores praktikant, kan du søge via dette link.

Har du spørgsmål til praktikopholdet, er du velkommen til at kontakte Head of E-Commerce Development, Rasmus Graversen, på rbg@zitcom.dk

Vi evaluerer og interviewer løbende kandidater til stillingen, så send gerne din ansøgning hurtigst muligt. 

 Tilbage
Studenterhus Aarhus · Nordre Ringgade 3 · 8000 Aarhus C · TLF: 86 18 30 21