Studiejob//praktik//projekt

Zitcom: Praktikant til marketing og eventplanlægning// 11. september 2019

 

I Zitcom (snart team.blue) er vi gode til at sørge for, at vores praktikanter hurtigt bliver en integreret del af vores team. Vi er faktisk så gode til det, at vi i 2019 modtog teamprisen ved awardshowet “Østjyllands bedste praktikvirksomhed”. Nu har du mulighed for at blive en del af teamet. 

Som praktikant hos os får du foden indenfor i én af Danmarks førende og mest innovative it-virksomheder. Vi leverer hosting- og it-løsninger, herunder webshopløsninger, til mere end 250.000 kunder inden for brands som UnoEuro, DanDomain, Smartweb, ScanNet og mange flere.    

Du bliver en del af et tætknyttet team, hvor dine 7 kollegaer til daglig arbejder med contentproduktion, eventkoordinering, online marketing og meget andet. Dine primære opgaver bliver at skabe content, hjælpe os med kreative opgaver samt være en aktiv del af vores events og planlægningen af disse.      

 

Vi tilbyder  

Som praktikant bliver du en del af et ungt og uformelt arbejdsmiljø, hvor vi har det sjovt, mens vi arbejder. Du bliver tilknyttet vores buddyprogram, og du kommer til at sparre med og lære fra eksperter i marketing.  

Vi tilbyder morgenmad og frokost, vi dækker dine transportomkostninger, og så bliver du selvfølgelig inviteret med til alle de sociale arrangementer, vi afholder. Desuden er vi bekendt med muligheden for erkendtlighed.

 

Om dig  

Præcis hvilken uddannelse du har, betyder for os ikke det store, så længe at du har, hvad der skal til for at hjælpe os med at gøre en forskel for kunder. Det er dog vigtigt, at du er skarp til og har interesse for:

  • At skabe god og fængende content
  • At formulere dig på skrift på korrekt dansk (også gerne engelsk)
  • At gøre både vores blog og sociale medier så skarpe som muligt
  • Promovering af events, blandt andet på Facebook
  • At gå analytisk til værks og er klar til at tænke kreativt
  • At være struktureret og arbejde med (og overholde) deadlines

 

Det praktiske  

  • Varighed og start: Omkring 3-6 måneders varighed, vi er dog fleksible. Vi håber, du kan starte primo 2020.
  • Arbejdstid: Ca. 37 timer i tidsrummet 8-16. Har du studiejob eller fag imens, er vi dog fleksible i forhold til hvilket tidsrum du vælger at arbejde i.
  • Arbejdssted: Højvangen 4, Skanderborg. Bussen holder lige uden for døren. 

  

Spørgsmål og ansøgning  

Ønsker du at søge stillingen som vores praktikant, kan du søge via dette link.

Har du spørgsmål til praktikopholdet, er du velkommen til at kontakte Content Marketing-Medarbejder Maria Schlosser på mas@zitcom.dk.  

Vi evaluerer og interviewer løbende kandidater til stillingen, så send gerne din ansøgning hurtigst muligt.

 Tilbage
Studenterhus Aarhus · Nordre Ringgade 3 · 8000 Aarhus C · TLF: 86 18 30 21