Studiejob//praktik//projekt

Zitcom: Employer Branding-praktikant med flair for eventkoordinering// 11. oktober 2018

 

Er du god med både ord, ideer og en kalender? Og har du lyst til at afprøve dine færdigheder i praksis? Så er du måske lige den, vi søger.

 

Vi søger lige nu en iderig praktikant, der kan hjælpe os med at lave events – både for nuværende og potentielle medarbejdere.

Vi ønsker at ansætte de skarpeste hoveder, og derfor gør vi en stor indsats i forhold til at styrke vores kendskab udadtil og samtidig fastholde eksisterende medarbejdere.

Hvert år deltager vi f.eks. i Smukfest, og derudover har vi løbende forskellige sociale arrangementer, som vinsmagning, DM i Hyggebold, og meget mere. Disse aktiviteter kan du være med til at koordinere og gøre (endnu) bedre - og selvfølgelig deltage i.

 

Dine primære arbejdsopgaver

Din primære opgave bliver at hjælpe med at brande Zitcom som arbejdsplads og gøre os attraktiv for både nuværende og potentielle medarbejdere (employer branding).

I samarbejde med HR- og marketingafdelingen skal du koordinere events både internt og eksternt – det kan eksempelvis være, når vi deltager i jobmesser på forskellige uddannelsesinstitutioner, eller når vi holder firmafest for alle medarbejdere.

Du bliver en del af hele processen: Fra ideudvikling, planlægning, projektstyring, booking og kontakt til f.eks. uddannelsesinstitutioner eller lokationer til promovering, eksekvering og evaluering.

Dine opgaver kommer også til at bevæge sig inden for marketing i form af f.eks. opslag på de sociale medier, tekstproduktion, eventmateriale og meget mere.

I forhold til HR kommer du udover planlægning af forskellige events til at hjælpe med at indgå samarbejdsaftaler med andre virksomheder, f.eks. i forhold til arrangementer, sponsorater eller rabataftaler.

Har du specifikke ønsker til, hvad du gerne vil, er vi åbne over for dine ønsker.

 

Om dig

Du er sandsynligvis i gang med en videregående uddannelse inden for marketing, kommunikation, eventkoordinator eller lignende. Faktisk er din uddannelse ikke så vigtigt, så længe du har lyst til at lære og yde en indsats.

Vi søger en, der:

  • Er selvstændig og initiativrig
  • Har gode kommunikationsevner både mundtligt og skriftligt – og også gerne på engelsk og evt. svensk
  • Er struktureret og evner at have flere bolde i luften

Derudover vil det være en fordel, men ikke et krav, hvis du før har koordineret events, haft succes med opslag på sociale medier og lignende.

Har du kendskab til Adobe-pakken eller bare grafisk flair, er det også en fordel, men ikke et krav.

 

Vi tilbyder

Som praktikant hos os får du lov at udvikle både dine faglige og personlige kompetencer. Du bliver en del af et ungt og uformelt arbejdsmiljø, hvor vi har det sjovt, mens vi arbejder.

Vi tilpasser gerne opgaverne efter dine evner og interesser, så vidt det er muligt, så du får mest muligt ud af et praktikophold hos os.

Vi tilbyder desuden morgenmad og frokost, og så bliver du selvfølgelig inviteret med til alle de sociale arrangementer, vi afholder.

Der er god mulighed for at blive ansat som studiemedhjælper med færre timer efter endt praktik.

 

Det praktiske

Varighed og start: 4-6 måneders varighed, alt efter hvornår du kan starte. Vi håber, du kan starte i januar/februar.

Arbejdstid: Ca. 30-37 timer i tidsrummet 8-16. Har du studiejob eller fag imens, er vi dog fleksible i forhold til arbejdstiden.

Arbejdssted: Højvangen 4, Skanderborg. Bussen holder lige uden for døren.

Tilskud til SU’en: Vi dækker transportomkostninger og tilbyder morgenmads- og frokostordning, og vi er bekendt med muligheden om erkendtlighed.

 

Om Zitcom

Som praktikant hos os får du foden indenfor i én af Danmarks førende og mest innovative it-virksomheder, som leverer hosting og it-løsninger til mere end 200.000 kunder inden for brands som UnoEuro, DanDomain, ScanNet og mange flere.

Med en gennemsnitsalder på ca. 31 år er vi en ung organisation og uden direktørgange. Vi kan lide at have det sjovt, samtidig med at vi brænder for at levere de bedst mulige løsninger til vores mange kunder.

 

Spørgsmål og ansøgning

Ønsker du at søge stillingen som vores praktikant, kan du bruge ansøgningsknappen ”søg jobbet” på vores praktikopslag på vores hjemmeside.

Har du spørgsmål til praktikopholdet, er du velkommen til at kontakte HR-specialist Signe Møllevang Jensen på smj@zitcom.dk.

Du er også velkommen til at kontakte vores nuværende praktikant Julie Marie Terkelsen på jmt@zitcom.dk, som studerer Kommunikation på Danmarks Medie- og Journalisthøjskole.

Vi evaluerer og interviewer løbende kandidater til stillingen, så send gerne din ansøgning hurtigst muligt.

 

Ansøg her: https://zitcom.link/praktikant-hr-marketing

Ansøgningsfristen er d.1/12-2018. 

 Tilbage
Studenterhus Aarhus · Nordre Ringgade 3 · 8000 Aarhus C · TLF: 86 18 30 21