Studiejob//praktik//projekt

Wavin søger praktikant eller studiemedhjælper til data management// 08. januar 2019

 

Brænder du for masterdata og søger du en praktikplads eller et studiejob, der kan give dig relevant erfaring indenfor dataanalyse i en stor international virksomhed, hvor der er rig mulighed for faglig og personlig udvikling? Så har vi et spændende job til dig i data management hos Wavin, hvor du kommer til at arbejde med vedligehold, optimering samt data management projekter.

 

Jobbet

Vi søger en praktikant eller studentermedhjælper, der kan bistå vores datamanagement team med den analytiske vurdering af projekter, samt udførelse af projekter i vores daglige forretning. Du vil på daglig basis komme til at arbejde med videreforarbejdning af data udtræk fra vores ERP-system (SAP), men desuden også føre egne projekter fra start til slut.

Potentielle arbejdsopgaver:

  • Vedligeholdelse af eksterne varedatabaser
  • Deltagelse i material master data projekter
  • Koordinering af ETIM klassefisering af produkter
  • Rette oplysninger i SAP
  • Gennemførelse og koordinering af data vedligehold på tværs af lande og salgskanaler.

 

Din profil

Vi forventer, at du er en ambitiøs studerende på en relevant videregående uddannelse, som f.eks. Business Intelligence, Cand Merc. eller Economics and Business administration, hvorfra du har et grundigt teoretisk fundament til stillingen. Du er struktureret i dit arbejde, og klar til at lave grundige analyser af data fra nationale og internationale markeder. Du skal ligeledes kunne håndtere og bearbejde større datamængder, og have en aktiv rolle i at udvikle og optimere vores databearbejdning. Vi forventer derfor også, at det falder dig naturligt at søge efter ineffektive processer, der kan optimeres i dit arbejde. Det er desuden et krav, at du har stærke kompetencer i MS Excel, og en fordel, hvis du kender til MS Power BI.

 

Vi tilbyder

Som vores kollega vil du blive en del af en uformel og flad organisation med passionerede og erfarne kolleger, hvor du har mulighed for at målrette din egen læringsproces. Vi tilbyder en hverdag, hvor opgaverne spænder fra rutineopgaver til mere komplekse opgaver med mulighed for udvikling, ansvar og indflydelse. Vi er fleksible i forhold til dit studie. Som praktikant tilbyder vi et 4-6 måneders praktikforløb og som studiemedhjælper forestiller vi os, at du får to ugentlige arbejdsdage, men vi er selvfølgelig fleksible ift. studieordninger, eksamen og lignende forhold, der er en del af dit uddannelsesforløb. Vi vil gerne finde en praktikant eller studiemedhjælper, der har mulighed for at starte hurtigst muligt. 

 

Interesseret?

Søg stillingen ved at sende en ansøgning og et CV til job@wavin.dk og skriv ”praktikant masterdata" i emnefeltet senest d. 20.01.2019 Vil du vide mere om praktikforløbet, er du velkommen til at kontakte HR business partner, Tina Lausen på tlf. 40354604 eller Marketingchef, Henning Stabell på tlf. 40576922.

 

Bliv en del af Wavin

Wavin i Danmark er en del af den internationale Wavin-koncern, som er en af Europas største producenter af rørsystemer i plast med ca. 5.500 medarbejdere i 25 lande. Vores produkter udfylder en helt central funktion i de flestes hverdag – dog uden at de ved det. Wavins produkter sidder nemlig gemt bag vægge, og under gulve, veje, parkeringspladser og landbrugsarealer. Som ny på Wavin-holdet kan du komme vidt omkring og vi mener, at Wavin har de bedste rammer for et spændende og indholdsrigt job. Det er derfor op til dig at udfylde rammerne.

 Tilbage
Studenterhus Aarhus · Nordre Ringgade 3 · 8000 Aarhus C · TLF: 86 18 30 21