Studiejob//praktik//projekt

VISIOLINK SØGER MARKETINGPRAKTIKANT// 29. oktober 2018


Få hands-on erfaring med digital markedsføring og HubSpot

 

Om praktikjobbet
Du vil komme til at arbejde med hele inbound marketing paletten og prøve kræfter med alt fra sociale medier og blogindlæg til nyhedsbreve og marketing automation. Vi bruger marketing automation systemet HubSpot; det nye sort indenfor digital markedsføring og online lead generering.
Vi sørger for at skabe gode rammer, så du får mest muligt ud af dit praktikophold. Og afhængigt af hvor dine styrker og interesser ligger, kan du komme til at arbejde med opgaver som:

  • Produktion af indhold til Facebook, LinkedIn, Twitter, nyhedsbrev, hjemmeside og blog
  • Marketing automation (vi arbejder i HubSpot, men forventer ikke, at du har arbejdet med det før)
  • Optimering af kunderejsen og styrke de enkelte touchpoints
  • Idégenerering i forbindelse med nye marketingtiltag
  • Strukturere og følge op på lead håndteringen samt udvikle og forbedre denne proces

Forventet start i januar/februar 2019. Praktikforløbet er ulønnet (du får til gengæld en lækker frokostbuffet og fri fredagsbar).
 

Om dig
Du er sikkert i gang med sidste halvdel af din uddannelse inden for sprog, virksomhedskommunikation, markedsføring eller noget helt andet.
Du har teorien på plads og glæder dig til at arbejde med de praktiske sider af markedsføring og kommunikation i et miljø, hvor du får mulighed for både at lære og tage ansvar for egne områder og projekter
Du er initiativrig og bidrager med et positivt sind og god energi

 

Om Visiolink
Visiolink er markedsledende inden for digitale publiceringsløsninger til mediehusene. Vi har specialiseret os i at levere aviser og magasiners indhold til smartphone, tablet og web, og vi rådgiver mediehuse om, hvordan de kan gøre deres eAvis og eMagasin til en god forretning. Gennem de seneste år er Visiolink ekspanderet kraftigt og har oplevet en markant vækst. Vi har i dag mere end 1.600 avis- og magasintitler fordelt over ni europæiske lande.

 

Hvis du har spørgsmål, kan du kontakte Marketing Manager Nina Bech Stage på nbs@visiolink.com. Vi indkalder løbende til samtale. Upload ansøgning, CV samt relevante bilag via dette link.
Angiv job ID 7.015 i formularen.

 

www.visiolink.dk

+45 7023 3544

Visiolink ApS Bjørnholms Allé 20 8260 Viby J Danmark

 Tilbage
Studenterhus Aarhus · Nordre Ringgade 3 · 8000 Aarhus C · TLF: 86 18 30 21