Studiejob//praktik//projekt

Visiolink: Praktikant med grafisk talent til foråret 2020// 27. august 2019

 

OM PRAKTIKSTILLINGEN

Som grafisk praktikant hos Visiolink kommer du til at arbejde i en tværgående funktion, hvor du samarbejder med både marketingafdelingen, projektlederne og vores UX-designer. Du vil få ansvaret for at fortsætte Visiolinks grafiske linje samtidig med at videreudvikle den visuelle identitet på tværs af kanaler og materialer. Mere konkret vil du arbejde med alt fra indhold til SoMe og hjemmeside til produktspecifikke prototyper og mock-ups. Vi arbejder primært digital, men du vil også blive involveret i produktion af materiale til tryk – f.eks. i forbindelse med de events, vi deltager i. De opgaver du vil komme til at arbejde med er:

  • Produktion af grafisk materiale til SoMe, hjemmeside, nyhedsbreve, blogs etc.

  • UI- og UX-design på Visiolinks app-løsninger

  • Udarbejdelse af trykt markedsføringsmateriale til roll-ups, flyers mm.

  • Ad hoc-opgaver

 

OM DIG

Udover at du er i gang med en relevant uddannelse, er det vigtigt, at du forstår og interesserer dig for, hvordan et budskab grafisk formidles med henblik på at fange modtagerens opmærksomhed. Du har teorien på plads og glæder dig til at arbejde med de praktiske sider af multimediedesign, digital markedsføring og kommunikation i et miljø, hvor du får mulighed for at både lære og tage ansvar for egne områder og projekter. Sammen definerer vi de projekter, hvor din interesse er størst, og hvor du kan byde bedst ind. I løbet af dit praktikforløb, vil vi sørge for at skabe de bedst mulige rammer for dig, så du får en masse læring med dig i bagagen.

 

OM VISIOLINK

Visiolink er markedsledende inden for digitale publiceringsløsninger til mediehuse i Europa. Vi har specialiseret os i at levere magasiners og avisers indhold til smartphone, tablet og web, og vi rådgiver mediehusene om, hvordan de kan gøre deres e-avis og e-magasin til en god forretning.
Visiolink rekrutterer hvert år praktikanter, og vi gør en stor dyd ud af at sikre dem et godt forløb. Tidligere på året nominerede vores forhenværende praktikanter os til kåringen af ”Østjyllands bedste praktikvirksomhed 2019”,hvor vi vandt Specialprisen. Det er vi stolte af - ligesom vi er stolte af vores flade virksomhedsstruktur med højt til loftet og mulighed for at sætte sit eget præg. Dertil sørger vores Personaleforening for, at vi også får nogle fede oplevelser sammen uden for arbejdstiden, hvilket bl.a. kommer til udtryk, når vi får en fredagsøl i vores egenbiestube, tager på udflugter eller holder sjove firmafester.

 

PRAKTISK INFORMATION

Forventet start i januar 2020 men vi er fleksible, hvis den rette kandidat dukker op. Praktikstillingen er 37 timer om ugen og ulønnet – til gengæld er der bl.a. en lækker frokostbuffet inkluderet.

Send os din motiverede ansøgning samt CV og angiv jobID 7.017 i formularen herHar du nogle spørgsmål til praktikstillingen, er du velkommen til at kontakte vores Markering Manager, Nina Bech Stage, på telefon 20 34 10 93. Vi glæder os til at høre fra dig.

 

 Tilbage
Studenterhus Aarhus · Nordre Ringgade 3 · 8000 Aarhus C · TLF: 86 18 30 21