Studiejob//praktik//projekt

Vil du gøre en forskel for verdens børn? // 17. august 2018

Som promoter for UNICEF Danmark får du mulighed for styrke dine kompetencer indenfor kommunikation, markedsføring og indvendingsbehandling. Du bliver en del af et internationalt team med stor fokus på løbende coaching og udvikling, alt imens du bidrager til at skabe en bedre fremtid for verdens børn. 
 

MØD EN MEDARBEJDER: 

Guiomar Benavides, Uddannet læge fra CEU San Pablo i Madrid, Spanien.  
 

Som promoter for UNICEF Danmark har jeg udviklet mig både personligt og fagligt. Hver dag møder man forskellige udfordringer, og arbejdet bliver derfor aldrig kedeligt. Det mest fantastiske er, at der sker noget magisk, når man møder folk på gaden, hører deres historier og opdager, at man inspirerer dem på mange flere måder, end jeg kunne have forestillet mig.  Der er hos UNICEF et fantastisk arbejdsmiljø med medarbejdere fra hele verden, og jeg kan ærligt sige, at jeg ikke bare har fået gode kolleger men livslange venskaber.

 

SÅDAN ARBEJDER VI: 

 • Vores primære opgave består i at promovere UNICEFs arbejde og hverve nye bidragsydere. 
 • Som promoter skal man derfor engagere mennesker i gadebilledet og inspirere dem til at støtte sagen igennem kendskab til UNICEFs arbejde.
 • For bedst muligt at formidle vores budskab, bruger vi ofte visuelle hjælpemidler og værktøjer, der gør det muligt at demonstrere for nye potentielle bidragsydere, hvordan deres donation rent faktisk kan hjælpe verdens børn. 
 • Derudover promoverer vi UNICEFs arbejde via vores BrainFood event koncept, hvor vi besøger messer, centre, festivals og lignende. Her medbringer vi blandt andet vores mobile skoler kaldet ”School in a Box”, der giver mulighed for at præsentere, hvordan man kan give alle børn adgang til skolegang samt vores virtual reality briller, der giver mulighed for at se et barns dagligdag i en flygtningelejr. 

 

VI TILBYDER:  

 • Et spændende job i en FN-organisation, hvor du lærer om både UNICEF og andre FN-organisationers arbejde.
 • Et unikt uddannelsesprogram, der giver dig kompetencer indenfor kommunikation, fundraising og salg.
 • Løbende coaching og sparring af vores passionerede ledere.
 • Muligheden for at styrke dine mundtlige formidlingsegenskaber.
 • Mulighed for at udvikle dig igennem vores mentorprogram.
 • Muligheden for at klatre op ad karrierestigen – f.eks. er flere i ledelsen selv tidligere fundraisere.
 • En fast timeløn, med mulighed for lønstigning alt efter resultater og anciennitet.
 • Sociale arrangementer, interessante foredrag, fredagsbar, sommerfest og julefrokost.
 • En sjov og udfordrende hverdag, hvor socialt sammenhold, konkurrencer og resultater danner rammen.
 • Et meningsfuldt arbejde, hvor du er med til at skabe en bedre fremtid for verdens børn. 

 

ARBEJDSTIDER OG STED:  

 • Vi arbejder både på gågader, i butiksmiljøer som f.eks. storcentre og ved indendørs og udendørs events. 
 • Vigtigst af alt er byen vores arbejdsplads, og vejret er vores kollega. Du skal derfor være indstillet på at performe og have det sjovt, hvad end det er sol, regn eller snevejr. 
 • Dagsholdet arbejder hver dag mandag til fredag fra kl. 10:00 til 17:00. Du kan arbejde op til 37 timer om ugen, men skal som minimum have 2 faste vagter om ugen.

 

ANSØG I DAG: 

Der er både mulighed for at arbejde fuldtid og deltid. Så om end du har sabbatår, leder efter studiejob eller er færdiguddannet, er der mulighed for at blive fundraiser hos UNICEF.   

Din alder har ingen betydning for os - det er din personlighed, der tæller!  Erfaring er heller ikke nødvendig -  du vil ved opstart få en grundig oplæring. 
 
Er du vores nye kollega? Send os din ansøgning her.
 
For eventuelle spørgsmål, kontakt Sofie Isaksen på sisaksen@unicef.dk

 

OM UNICEF: 

UNICEF er dén organisation, som alle verdens lande har sat i spidsen for at sørge for, at børn overlever og klarer sig i livet. Rammen er FN’s Børnekonvention, og hele indsatsen afhænger af frivillige bidrag. UNICEF Danmark er en ud af 33 nationale komiteer, der har til opgave at fundraise til og informere om UNICEFs arbejde. 
 
De seneste år har UNICEF Danmark oplevet stor økonomisk vækst og havde alene i 2017 en samlet indtægt på knap 200 mio. kr. doneret fra private bidragsydere samt erhvervslivet. Med disse 200 mio. kr. var UNICEF således i stand til at sende 156 mio. kr. afsted til verdens børn svarende til en Contribution Rate på hele 78%. 
 
UNICEF Danmark har kontor i FN Byen, hvor ca. 100 medarbejdere arbejder hårdt for at nå de fastsatte mål og bidrage endnu mere til indsatsen for alle verdens børn. 
 
Læs mere om UNICEF Danmark her: www.unicef.dkTilbage
Studenterhus Aarhus · Nordre Ringgade 3 · 8000 Aarhus C · TLF: 86 18 30 21