Studiejob//praktik//projekt

Vareopfylder til natte- og morgenarbejde, 12 timer pr. uge, IKEA Aarhus// 16. januar 2019


Synes du, at den bedste tid på døgnet er om natten og den tidlige morgen - og er du frisk på at bruge din fysik i dit arbejde? Så har vi det rette job for dig som vareopfylder med arbejdstider fra kl. 3.30. Bliv en del af vores stærke fællesskab hos IKEA Aarhus, hvor vi gør tingene sammen og bakker hinanden op.

 

DU SIKRER, ALT KØRER OPTIMALT

Logistik spiller en vigtig rolle for IKEAs salgstal og kunder, da afdelingen sørger for, at kunderne aldrig går forgæves. Logistikafdelingens opgave er at sikre, at varerne altid er på de rigtige pladser på det rigtige tidspunkt, så vores kunder altid får den bedste kundeoplevelse.

Der er plads til at være lige den, du er, og i logistik kommer vi alle fra forskellige baggrunde. Sammen hjælpes vi ad med at skabe en bedre hverdag for os selv, hinanden og vores kunder – uanset hvad vi er ansat til.

Hverdagen er travl, og vi arbejder hver dag med en deadline - huset skal være velopfyldt og klar til kunder, når vi åbner kl. 10. Her spiller du en vigtig rolle, når du sørger for vareopfyldning med truck, palleløfter og håndkraft. Andre opgaver er f.eks. vareoptælling og generel varehåndtering.

 

HAR DU KUNDEN I FOKUS OG VIL DU BRUGE DIN FYSIK I DIT ARBEJDE?

Du ved, at logistik er ligeså meget kundeservice og salg, som det er paller, der skal sættes på plads, også selvom du ikke har direkte kundekontakt. Derudover er det vigtigt, at du har overblik, forstår at prioritere dine arbejdsopgaver, og kan vise vejen frem.

Du har gerne erfaring med vareopfyldning eller med hårdt fysisk arbejde. Har du truckcertifikat, og erfaring med at føre en rækketruck er det også en fordel, men ikke et krav.

Der er mange tunge løft, og det er hårdt arbejde at blive klar til kunden hver dag kl. 10. Det er derfor vigtigt, at du er i fysisk god form, og kan trives i en omskiftelig og til tider hektisk hverdag. Derudover skal du også have god disciplin med hensyn til at møde ind om natten/morgenen, og det er derfor en fordel, hvis du har erfaring med at arbejde på skæve tidspunkter.

 

VIL DU VÆRE EN DEL AF VORES MORGENFRISKE FÆLLESSKAB?

Hvis du har lyst til at gøre dit bedste, hver gang du er på arbejde, så lover vi at stille rammer til rådighed, hvor du har masser af mulighed for at udvikle dig. Derudover vil du få praktisk indblik i hvordan en stor detailvirksomhed arbejder med logistik og effektivitet.

Stillingen er på 12 timer pr. uge i gennemsnit, og arbejdstiden varierer inden for tidsrummet kl. 03.30-12.00 alle ugens dage. Du skal forvente at arbejde hver anden weekend både lørdag og søndag. Vi forestiller os opstart pr. 1. marts 2019.

Vi ser frem til at modtage din ansøgning via IKEAs hjemmeside www.ikea.dk/job. Vi indkalder løbende til samtaler og forbeholder os derfor retten til at lukke opslaget, når vi har de ønskede kandidater.

 Tilbage
Studenterhus Aarhus · Nordre Ringgade 3 · 8000 Aarhus C · TLF: 86 18 30 21