Studiejob//praktik//projekt

Universitetspraktikant til DR i Aarhus – B&U// 11. juli 2019

 

Vil du lege med og lære at nogle af Danmarks bedste historiefortællere? Så har du chancen nu!


DR B&U søger nemlig universitetspraktikanter, som vil være en del af efterårets mange produktioner i B&U i Aarhus.

I B&U producerer vi blandt andet MGP og MiniMGP, fiktions-serier, Nørd, Ragnarok, Ramasjang Redder, Agent Zombie, Luk op Luk i, UltraNyt, KreaKampen, app-spil, Sommer i Ramasjang - og meget, meget mere. Vi går forrest i den digitale udvikling og arbejder hele tiden på at udvikle nye formater til alle platforme uden at skelne mellem ”gammeldags” TV og digitalt indhold. Vores mål er at udfordre ungerne og levere sjove, spændende og inspirerende historier med udgangspunkt i børnenes eget liv.

Som praktikant på B&U vil du arbejde tæt sammen med nogle af landets mest kreative hjerner og bedste tilrettelæggere, fotografer og klippere. Du får mulighed for at arbejde på tværs af platforme og lære om ideudvikling, research, casting, uplining, live-afvikling, manus-skrivning, redigering og meget mere. Vi arbejder med mange forskellige genrer, og indholdet er både sjovt, rørende, alvorligt og spændende. Kort sagt finder du ikke et andet praktikophold, hvor du kan røre ved så mange facetter af indholdsproduktion.

 

Hvem er du?

  • Du har lyst til at lære mere om at producere indhold med hjerte og vitaminer til børn fra 3-12 år.
  • Du har lyst til at arbejde med ambitiøse kolleger i et afslappet miljø, hvor glæden ved at formidle til børne-målgruppen er i centrum.
  • Du har lyst til at bidrage med dine gode idéer og positive engagement.
  • Og du har lyst til at grine højt hver dag.

 

Periode

Vi ønsker os praktikanter, der kan starte september 2019. Praktikopholdet varer et semester.

 

Praktiske ting

Praktikopholdet er ulønnet og skal være godkendt af dit studienævn som en del af din uddannelse. Undervejs i forløbet får du mulighed for at holde korte samtaler med praktikværten – plus en slutevaluering, hvor vi vender både faglige og sociale aspekter af praktikken.

Send din ansøgning til Jens Birksholm på mail: JEBI@dr.dk. Vi vender tilbage efter sommerferien med svar.

Vi glæder os til at høre fra dig!

 Tilbage
Studenterhus Aarhus · Nordre Ringgade 3 · 8000 Aarhus C · TLF: 86 18 30 21