Studiejob//praktik//projekt

TimeXtender: Studentermedhjælper til 'Accounting & Finance'// 28. august 2019

 

TimeXtender leder efter en struktureret og effektiv studentermedhjælper med god forretnings- og IT-forståelse til at støtte vores 'Accounting og Finance' afdeling. Du får en vigtig rolle i forhold til at optimere kvaliteten og strukturen i data, processer og arbejdsgange. 

Du vil have base på vores hovedkontor i Aarhus, Danmark, hvorfra du vil supportere hele det globale team. Derfor er det et krav, du er flydende i skrift og tale i både engelsk og dansk. 

 

Dine ansvarsområder

Du vil indgå i vores økonomiteam, hvor dine opgaver blandt andet omfatter:

 • Registrering og bogføring af kreditorfaktura
 • Diverse afstemninger
 • Håndtering af rejseafregningssystem
 • Processbeskrivelser og optimering af arbejdsopgaver
 • Ad-hoc opgaver og projekter
 • Medvirke til udarbejdelse af diverse præsentationsmateriale

 

Dine kvalifikationer 

 • Vi forventer, at du har påbegyndt en økonomisk videreuddannelse.
 • Som person er du økonomi- og regnskabsinteresseret og har generelt en stærk talforståelse.
 • Du arbejder struktureret med dine opgaver, og du trives med et udfordrende og afvekslende job.
 • Du tager ansvar for dine opgaver og hjælper gerne til, når dine kollegaer har behov for det.
 • Desuden er du flydende i både dansk og engelsk i skrift og tale. Kendskab til tysk er en fordel. 
 • Du har et grundlæggende kendskab til IT-løsninger og gerne generel interesse for IT.

 

Din arbejdstid

Arbejdstiden kan variere, men du kan forvente i gennemsnit at være her omkring 8-10 timer pr. uge. Vi er selvfølgelig fleksible i forhold til studier og eksamener, og ser gerne, du også er fleksibel i travle perioder. 

 

Om TimeXtender

Vi er markedsledende inden for data management med vores high-performance data management platform Discovery Hub®. Vi er udelukkende fokuseret på Microsoft, som giver os mulighed for at levere vores unikke teknologi til virksomheder, der ønsker hurtigt at bygge og styre et moderne 'data estate' på Microsoft-dataplatformene. Med Discovery Hub® kan virksomheder opbygge og administrere deres forretningsdata på Microsoft Azure, on-premises eller hybrid. Discovery Hub® gør virksomhedens data helt klar til til Azure, AI og advanced analytics. Det har betydet, at vi er blevet udnævnt som finalist til 'Microsoft Data Estate Modernization Partner of the Year'. Discovery Hub® er bygget med automatisering i tankerne, hvilket gør det muligt for virksomheder at bruge en enkelt, integreret platform fremfor en sammensat løsning af forskellige værktøjer. Det betyder enorme tids- og omkostningsbesparelser for virksomhederne og en fuldt operationel datadrevet forretning.

 

TimeXtenders DNA

TimeXtender blev grundlagt i 2006 og er en software virksomhed med hovedkontor i Aarhus, Danmark og Bellevue, Washington. Med støtte fra vores brede globale netværk af partnere arbejder vi på at give mennesker og virksomheder øjeblikkelig adgang til forretningsdata, for at muliggøre kvalitetsbeslutninger med data, hjerne og hjerte.

For TimeXtender er tiden vigtig. Vi værdsætter mangfoldighed og samler talentfulde mennesker, som alle elsker det, de laver. Vi ansætter mennesker, der tager ansvar og er ivrige efter at udvikle sig selv i et internationalt miljø.

Vi driver en virksomhed med en unik DNA & kultur. Vi tror på at automatisere, simplificere og eksekvere. Alle medarbejder bliver trænet i "De 7 vaner" for at støtte udviklingen af ​​det enkelte indvid i teamet, og vi opfordrer vores medarbejder til at praktisere meditation, som også er en af vores hjørnesten i kulturen. 

Vi holder samtaler løbende, så ansøg gerne hurtigst muligt og senest den 25. september på: https://timextender.bamboohr.com/jobs/view.php?id=56

Har du spørgsmål, så kontakt gerne Klaus Vang, Head of Accounting, på e-mail kv@timextender.com(ansøgninger modtages Ikke på email) eller på telefon 51223212.

Vi glæder os til at høre fra dig. 

 Tilbage
Studenterhus Aarhus · Nordre Ringgade 3 · 8000 Aarhus C · TLF: 86 18 30 21