Studiejob//praktik//projekt

Studiejob eller praktikplads hos Tech Invent?// 21. august 2018


Om Tech Invent

Tech Invent er en rådgivende ingeniørvirksomhed med afdelinger i Skanderborg og Valby. Vi er kendt for at være en stærk faglig samarbejdspartner blandt nogle af landets største og mest spændende virksomheder. Vi er desuden kendt for at besidde et solidt ingeniørfagligt fundament og for at levere innovative løsninger.

Virksomhedens kernekompetencer er beregning, simulering og mekanisk udvikling af produkter, maskiner og udstyr. Vi søger en dygtig person, som kan styrke vores markedsføring.


Jobbet

Du kommer til at bidrage med input og løsninger til, hvordan vi kan styrke vores brand fremadrettet. Dels i forhold til at optimere vores eksisterende markedsføringsgrundlag, som bl.a. omfatter hjemmeside, LinkedInprofil og brochuremateriale, og dels med henblik på at udvikle nye markedsføringsmetoder. Sparring og beslutninger vedr. opgavernes udførelse vil foregå i samarbejde med virksomhedens ledelse, men du vil komme til at arbejde selvstændigt med opgaverne fra idéfasen til opgavens afslutning.


Dine kvalifikationer

  • Under uddannelse inden for relevant fagområdeRelevante kommunikationskompetencer
  • Bruger af grafiske værktøjer
  • Erfaring med formulering af tekster på både dansk og engelsk


Dig som person

  • Du arbejder målrettet og bliver motiveret af udfordringer
  • Kan lide at blive udfordret på dine krative evner
  • Arbejder struktureret med sans for detaljen
  • Er vant til at arbejde efter tidsplaner og deadlines
  • Gode samarbejds- og kommunikationsevner
  • Energisk, initiativrig og en god humoristisk sans


Søg jobbet

Ansøgning og CV sendes på mail til: mail@tech-invent.dk


Tech Invent A/S er en ingeniørvirksomhed, som er stiftet med det formål at fremme den teknologiske udvikling med udgangspunkt i en kultur baseret på fællesskab, tillid og læring. Virksomheden arbejder med rådgivning og udvikling indenfor industri- og teknologiområdet. De primære kernekompetencer er produktudvikling, procesudvikling, konstruktion, beregning, simulering, projektstyring og dokumentation. Vi leverer innovative løsninger til de førende danske industri- og teknologivirksomheder. Mere information findes på www.tech-invent.comTilbage
Studenterhus Aarhus · Nordre Ringgade 3 · 8000 Aarhus C · TLF: 86 18 30 21