Studiejob//praktik//projekt

Studiejob: 4IMPROVE Consulting Group søger analytikere // 03. september 2018


Vi søger talentfulde studerende til analytisk support inden for områderne Supply Chain Management, Sourcing & Procurement, Program- og projektledelse samt diverse ad hoc opgaver, da vores nuværende to analytikere har meget travlt.

 

Du er:

Den rette kandidat er studerende på 6.-9. semester og blandt de dygtigste på årgangen. Helt specifikt søger vi en kandidat, der har interesse og flair for følgende fagligheder:

  • Datahåndtering og dataanalyse primært i Office 365 miljø (Excel-filtre, pivot, PowerPivot, etc.)
  • Flair for visuelt og grafisk udtryk, så vores præsentationer tager sig godt ud – herunder flair for at arbejde med PowerPoints
  • Business Intelligence. Digitalisering, opbygning af processer/modeller i MS Power BI.


Derudover er det at foretrække, hvis du har viden inden for nogle af følgende områder: strategiske og operationelle indkøbsprocesser, planlægningsprocesser, activity based costing analyser, regnskabs- og procesanalyser og forretningsudvikling.

 

Du får:

Som analytiker hos 4IMPROVE får du en grundlæggende faglig forståelse og kommer til at arbejde sammen med erfarne management konsulenter på mange forskellige projekter.

Arbejdstiden er fleksibel og afhængig af opgaver. Vi har kontor i Aarhus N. For yderligere information se www.4improve.dk eller kontakt Mathias Pedersen mp@4improve.dk

 

Ansøgning:

Send din ansøgning og CV til sekretariat@4improve.dk
 Tilbage
Studenterhus Aarhus · Nordre Ringgade 3 · 8000 Aarhus C · TLF: 86 18 30 21