Studiejob//praktik//projekt

Studentermedhjælper med passion for erhverv og kommunikation hos Business Djursland// 19. december 2018

 

Business Djursland søger pr. 1. februar 2019 en studentermedhjælper med overblik og gode kommunikationsfærdigheder til planlægning af større erhvervsevents på Djursland.


Om jobbet

Du kommer til at arbejde som projektkoordinator for netværksudvalget under Business Djursland med ansvar for planlægning, gennemførelse og efterevaluering af netværksarrangementer. Opgaverne vil bl.a. bestå af at indbyde og koordinere tilmelding, sikre et attraktivt og efterspurgt indhold på netværksevents, lave opfølgning og efterevaluering, samt kontakte potentielle nye medlemmer. Herudover vil du være en vigtig sparringspartner for netværksudvalget med nye ideer til et stærkere erhvervsnetværk på Djursland.

Du vil deltage i forskellige arrangementer, som er relevante for udførelsen af dit arbejde, og du vil have kontakt til lokale netværk og foreninger, samt vores medlemmer via digitale platforme.


Din profil

Du er i gang med en videregående uddannelse og har tilegnet dig kvalifikationer inden for eksempelvis salg, marketing eller kommunikation.

  • Du brænder for at arbejde med digital kommunikation med kant
  • Du skriver et klart og fejlfrit dansk
  • Du er initiativrig og opsøgende af natur
  • Du kan arbejde selvstændigt og effektivt
  • Du har en positiv indstilling og er parat til nye udfordringer
  • Du har naturligvis stor interesse i det danske erhvervsliv, og måske har du allerede lidt indsigt i østjysk erhverv og politik


Løn- og ansættelsesforhold

Løn- og ansættelsesvilkår vil være iht. gældende lovgivning.

Det ugentlige timetal vil variere. Som udgangspunkt er der afsat i gennemsnit 10 timer ugentligt, men det vil variere. Du vil deltage i arrangementer og møder forskellige steder på Djursland, men du kommer primært til at arbejde hjemmefra, så det er derfor nødvendigt, at du har din egen computer og kan gå online.


Ved spørgsmål og yderligere information, kan formand Bjarne Nielsen kontaktes på formand@businessdjursland.dk

 

Lyder det som noget for dig?

Så send din ansøgning til kontakt@businessdjursland.dk senest 6. januar 2019.

Hvis du vil vide mere om Business Djursland, kan du læse om os her.

 Tilbage
Studenterhus Aarhus · Nordre Ringgade 3 · 8000 Aarhus C · TLF: 86 18 30 21