Studiejob//praktik//projekt

Skoletryghed: Sikkerhedskonsulent// 05. august 2019

 

Skoletryghed søger studerende fra videregående uddannelser, der har en leder gemt i maven, og som har særlige evner inden for konflikthåndtering og konfliktforebyggelse.

 

Hvem er vi?

Skoletryghed er en selvstændig virksomhed, som arbejder med at skabe sikkerhed, tryghed og trivsel på landets uddannelsesinstitutioner. Vores indsats understøtter tilfredshed, tillid og læring hos medarbejdere, elever og forældre.

 

Hvad består jobbet af?

Jobbet går ud på at varetage det operative sikkerhedsansvar i forbindelse med afviklingen af gymnasiefester, så elever, forældre, lærere og ledelse, som er den primære målgruppe, føler at de er i trygge hænder.

Skoletryghed har et 360’ perspektiv på sikkerheden til gymnasiefester, og med en sådan sikkerhedsløsning følger et yderst dedikeret team af sikkerhedskonsulenter, som er ledet af en teamleder.

  • Du vil indgå i,- eller kan lede et team på 5-10 sikkerhedskonsulenter.
  • Du vil arbejde med konfliktadfærd, og folkemængdestyring, organisering af events, planlægning af arbejdsgange og informationsudveksling, - for at opnå en så effektiv afviklingsproces af festarrangementet som muligt.
  • Du vil arbejde professionelt med børn og unge, og vise dem omsorg og empatisk autoritet.

 

Hvad forventer vi af dig?                                                 

  • At du er 23+.
  • en ledertype og menneskekender.
  • At du forstår at kommunikere på en empatisk og rolig måde, både skriftlig og mundtligt.
  • At du har særlige evner inden for konflikthåndtering og konfliktforebyggelse.
  • At du har en god intuition og et godt overblik i pressede og tilspidsede situationer, samt er handlekraftig og løsningsorienteret.
  • At du har lyst til kollegial sparring og kompetenceudvikling som et led i det videre samarbejde om udviklingen af dine faglige og sociale kompetencer.
  • At du har lysten til at stå med et stort sikkerhedsmæssigt ansvar for andre menneskers trivsel og tryghed.

 

Det faglige udbytte

I samarbejde med Center for Konfliktforebyggelse (www.forebygkonflikt.dk) vil du gennemgå en række obligatoriske kurser. Blandt andet vil du blive certificeret i ”praktisk ledelse”, ”arbejds- og teampsykologi”, ”avanceret taktisk sikkerhedsadfærd og konfliktforebyggelse”, ”konflikthåndtering og eventsikkerhed”.

Vi arbejder særligt med at styrke dig i kompetencerne nonverbal kommunikation, initiativ, stressfaktor, samarbejde, og perspektivforståelse.

Efter færdigendt forløb har du styrket dine sociale og kommunikative kompetencer, samt fået indsigt i bl.a. ledelse, forhandlingsstrategi, anvendt socialpsykologi og professionel konflikthåndtering, en række nyttige kompetencer som styrker dit CV, og som du kan drage stor fordel af i din videre karriere.


For mere information kontakt daglig leder på: 40 72 85 20.

Ansøgningsfrist inden d. 1 september 2019.

Send ansøgning og CV til mail: Daniel@skoletryghed.dk

 Tilbage
Studenterhus Aarhus · Nordre Ringgade 3 · 8000 Aarhus C · TLF: 86 18 30 21