Studiejob//praktik//projekt

Skoletryghed: Medarbejder til MFE (Misbrugsforebyggende enhed)// 05. august 2019

 

Skoletryghed søger studerende fra videregående uddannelser, der har en leder gemt i maven, og som har særlige evner inden for misbrugsforebyggelse og konflikthåndtering.

 

Hvem er vi?

Skoletryghed er en selvstændig virksomhed, som arbejder med at implementere sikkerhed, tryghed og trivsel på landets uddannelsesinstitutioner. Vores indsats understøtter tilfredshed, tillid og læring hos medarbejdere, elever og forældre.

 

Hvad består jobbet af?

Jobbet handler om at forebygge og håndtere eventuelt indtag og besiddelse af narkotika i forbindelse med afviklingen af gymnasiefester, så elever, forældre, lærere og ledelse føler, at de er i trygge hænder.

Skoletryghed har et 360’ perspektiv på sikkerheden til gymnasiefester, og med en sådan sikkerhedsløsning følger et yderst dedikeret team af sikkerhedskonsulenter, som er ledet af en teamleder.

Du vil sideløbende med sikkerhedsteamet på 5-10 sikkerhedskonsulenter selvstændigt arbejde med at:

 • Observere for spor af euforiserende stoffer.
 • Skabe dialog med elever og forebygge brugen af stoffer.
 • Med en dialogfunderet tilgang foretage test af elever (på frivillig basis).
 • Generelt arbejde professionelt med børn og unge, og vise dem omsorg og empatisk autoritet.
 • Du vil arbejde med konfliktadfærd, informationsudveksling, kundehåndtering og rådgivning til skoler.
 • Du vil tilegne dig relevant viden om forholdene på skolerne og i al fortrolighed rådgive skoler om forebyggende indsatser for kulturændring i forhold til euforiserende stoffer.

 

Hvad forventer vi af dig?                                                

 • At du er en ledertype og menneskekender.
 • At du forstår at kommunikere på en empatisk og rolig måde både skriftlig og mundtligt.
 • At du har særlige evner inden for misbrugsforebyggelse og konflikthåndtering.
 • At du har en god intuition og kan mestre at danne overblik i pressede og tilspidsede situationer, samt er handlekraftig og løsningsorienteret.
 • At du har lyst til at opsøge kollegial sparring og kompetenceudvikling som et led i det videre samarbejde og den videre udvikling af dine faglige og sociale kompetencer.
 • At du har lysten til at stå med et stort sikkerhedsmæssigt og sundhedsfagligt ansvar for andre menneskers trivsel og tryghed.

 

Det faglige udbytte

I et samarbejde med Center for Konfliktforebyggelse (www.forebygkonflikt.dk) vil du gennemgå en række obligatoriske kurser. Blandt andet vil du blive certificeret i ”praktisk ledelse”, ”arbejds- og teampsykologi”, ”avanceret taktisk sikkerhedsadfærd og konfliktforebyggelse”, ”konflikthåndtering og eventsikkerhed”.

Vi arbejder særligt med at styrke dig i kompetencerne: nonverbal kommunikation, initiativ, stressfaktor, samarbejde, og perspektivforståelse.

Efter færdigendt forløb har du styrket dit mentaliseringsniveau, samt erhvervet dig en række ledelseskompetencer, som du kan drage stor nytte af i din videre karriere.


For mere information kontakt vores daglige leder på: 40 72 85 20. Ansøgningsfrist inden d.1 sep. 2019. 

Send ansøgning og CV til mail: Daniel@skoletryghed.dk

 Tilbage
Studenterhus Aarhus · Nordre Ringgade 3 · 8000 Aarhus C · TLF: 86 18 30 21