Studiejob//praktik//projekt

Servicemedarbejder, 8 timer pr. uge, IKEA Aarhus// 27. december 2018

                            

Vil du have en arbejdsdag fyldt med tempo og hårdt fysisk arbejde, og samtidig være med til at give vores kunder et positivt indtryk af IKEA? Så tilbyder vi et job som servicemedarbejder, der udfordrer og udvikler dine evner. Bliv en del af et stærkt fællesskab, hvor vi gør tingene sammen og bakker hinanden op.

 

GIV KUNDEN DEN BEDSTE OPLEVELSE
Som servicemedarbejder er din fornemste opgave at gøre det hurtigt, nemt og positivt at handle i IKEA, ved at sørge for at de rette hjælpemidler altid er tilgængelige for vores kunder – både inde og ude. På den måde er du med til at skabe en god oplevelse for alle varehusets mange kunder.

 

TÆT SAMARBEJDE MED GODE KOLLEGAER

Som servicemedarbejder er du en del af varehusets kundeserviceafdeling, der er en afdeling, der byder på mange forskellige opgaver i en ofte travlt hverdag. Som servicemedarbejder får du ca. 16 kollegaer og et rigtig godt kollegialt sammenhold, hvor vi altid står sammen om at løse hverdagens opgaver. Vi kommer alle fra forskellige baggrunde, og der er derfor plads til at være lige den, du er. Sammen hjælper vi hinanden med at skabe en bedre hverdag for hinanden og vores kunder.

 

VIL DU BRUGE DIN FYSIK I DIT ARBEJDE – BÅDE INDE OG UDE?

Din primære arbejdsopgave er at sørge for, at der altid er kundevogne, fladvogne, blyanter, gule poser og målebånd til rådighed for vores kunder. Andre forefaldende arbejdsopgaver, der bidrager til en god kundeoplevelse, vil også forekomme herunder eksempelvis at hjælpe kunder på vej i varehuset samt oprydning.

Selvom der anvendes hjælpemidler, kræver jobbet, at du har en god fysik og kan lide at have et fysisk arbejde, da vi eksempelvis skubber og flytter mellem 500 og 2000 kunde- og fladvogne i løbet af en vagt. Derudover er det også vigtigt, at du kan lide at arbejde udendørs på alle tider af året, da en stor del af arbejdet vil foregå udenfor – også når det regner og sneer.

 

ER DU KLAR TIL AT TAGE FAT?   
Har du erfaring fra lignende job er det en fordel, men det er ikke et krav – det vigtigste er, at du ikke er bange for at tage fat og er en selvstarter - særligt når der er travlt i varehuset. Du skal ligeledes trives med at være på en arbejdsplads, hvor vi alle er afhængige af hinanden, og hvor vi i fællesskab bidrager til den gode stemning. 


Derudover lægger vi vægt på, at du:

  • Er positiv, engageret og ansvarsbevidst
  • Trives med rutineprægede opgaver
  • Har god ordenssans og kan bevare roen i pressede situationer
  • Er en selvstarter, der ikke venter på nye opgaver, men selv sætter i gang med de løbende opgaver, der altid er afdelingen

 

VIL DU VÆRE MED I VORES FÆLLESSKAB?

Stillingen er på gennemsnitligt 8 timer pr. uge, og arbejdstiden vil variere inden for tidsrummet 16.00-21.15 mandag-fredag og 9.30-21.15 i weekenderne. Du skal påregne at arbejde 1-2 aftener om ugen samt hver anden weekend både lørdag og søndag. I perioder med travlhed fx. sommerferie, efterårsferie, jul, påske, er det nødvendigt, at du kan arbejde mere. Vi forestiller os tiltrædelse pr. 1. marts. Send din ansøgning allerede i dag via vores hjemmeside på www.ikea.dk/job - vi indkalder løbende til samtale og lukker opslaget, når vi har de ønskede kandidater.

 Tilbage
Studenterhus Aarhus · Nordre Ringgade 3 · 8000 Aarhus C · TLF: 86 18 30 21