Studiejob//praktik//projekt

Salgsmedarbejder til planter og dekoration, 8-12 timer pr. uge, IKEA Aarhus// 07. januar 2019

Som medarbejder i afdelingen med planter og dekoration giver du råd og inspiration, når vores kunder skal købe lys, vaser, planter osv. Du er med dit gode humør klar på en udfordrende hverdag, hvor der hver dag skal tages fat, for at afdelingen er fyldt op med varer og står salgsklar overfor vores kunder. Til gengæld tilbyder vi et job, der udfordrer dine evner og inspirerer dig til udvikling.

 

PLADS TIL AT VÆRE DEN, DU ER

I afdelingen med planter og dekorationsartikler er vi ca. 12 medarbejdere, som alle har fokus på fysisk arbejde og service, for på den måde at skabe en god oplevelse for vores kunder. Vi kommer alle fra forskellige baggrunde, og vi hjælpes ad med at udvikle os som medarbejdere og afdeling. Vi har det godt med hinanden og hos os har du mulighed for at skabe et stærkt socialt netværk.

 

INSPIRER DINE KUNDER

Salgsafdelingen for planter og dekoration er placeret på varehusets nederste etage, og vi sælger hver dag et bredt udvalg af vaser, lys, planter og meget andet tilbehør til hjemmet med udgangspunkt i den enkelte kundes behov. Vores hovedfokus er give vores kunder en god oplevelse samt håndtering af varer, idet der kommer rigtig mange kunder igennem afdelingen hver eneste dag.

Du kommer til at spille en helt central rolle i mødet med kunder, og din hverdag vil bl.a. bestå af:

  • At guide, rådgive og inspirere dine kunder ud fra deres behov og ønsker – mødet med kunden er din vigtigste opgave

  • Håndtering af varer og klargøring af salgspladser – hvilket indebærer tunge løft og hårdt arbejde

  • At sikre at udstilling og afdeling altid er præsentabel og inspirerende, ligesom at alle varer er prismærket og på plads

Du kommer hurtigt i gang på salgsgulvet, og vi sørger for den rette oplæring, så du kan svare på dine kunders spørgsmål, hvad enten de spørger til produkter, priser eller noget helt tredje. Det gør, at du kommer til at kende IKEAs sortiment, dit produktområde og din arbejdsplads rigtig godt.

 

DU BRÆNDER FOR SALG

Du har gerne erfaring med salg og kundeservice, og brænder for at skabe fantastiske kundeoplevelser. Du er udadvendt, har masser af energi, og trives i en travl hverdag med et højt tempo og rigtig mange mennesker omkring dig. Du er ligeledes verdensmester i at holde mange bolde i luften og kan hurtigt omstille dig, når der opstår nye opgaver og situationer.

Derudover er det vigtigt, at du kommunikerer tydeligt og skarpt. Ligesom du er i god fysisk form, da du går mange skridt om dagen og der flyttes rundt på mange varer og salgspladser.

 

VIL DU VÆRE EN DEL AF VORES FÆLLESSKAB?

Stillingen er på 8-12 timer pr. uge i gennemsnit, og arbejdstiden varierer inden for tidsrummet kl. 16.00-21.00 mandag til fredag og 9.00-21.00 lørdag og søndag. Du skal forvente at have én-to aftenvagter pr. uge samt weekendarbejde hver anden weekend både lørdag og søndag. Opstart er 1. marts og seneste frist for ansøgning via https://sjobs.brassring.com/TGnewUI/Search/home/HomeWithPreLoad?PageType=JobDetails&partnerid=13900&siteid=5030&AReq=336518BR#jobDetails=2340666_5030 er onsdag d. 23. januar. Første samtale vil være et gruppeinterview, og vi indhenter referencer forud for ansættelse.

 Tilbage
Studenterhus Aarhus · Nordre Ringgade 3 · 8000 Aarhus C · TLF: 86 18 30 21