Studiejob//praktik//projekt

Rodebutiks- og kvalitetsmedarbejder, 8-12 timer pr. uge, IKEA Aarhus// 08. januar 2019

     

Har du en stor interesse i at møde vores kunder og give dem en fantastisk oplevelse i Rodebutikken? Er du samtidig omkostnings- og kvalitetsbevidst? Så er du måske vores nye kollega i Recoveryafdelingen, der beskæftiger sig med at sælge genanvendte varer i vores rodebutik ligesom vi samler møbler, kvalitetssikrer vores produkter og finder løsninger for genanvendelse.

 

OM JOBBET

Som rodebutiks- og kvalitetsmedarbejder bliver du ansat i vores Recoveryafdeling, som er kernen i IKEAs miljø- og kvalitetsarbejde. I recoveryafdelingen sikrer vi høj kvalitet på varer, der sælges i Rodebutikken og samtidig tilsikrer vi en høj genanvendelsesprocent på returnerede og udgåede varer.

 

DINE OPGAVER

I Recoveryafdelingen er hverdagen foranderlig og opgaverne mangeartet, ligesom der er stor mulighed for at skabe kreative løsninger med genanvendte produkter og sætte sit eget præg på afdelingen. De primære opgaver vil dog være:

  • At være medansvarlig for at vores Rodebutik er indbydende og har et stærk kommercielt fokus overfor kunderne
  • At møde vores kunder og give dem en rigtig god oplevelse i Rodebutikken, med henblik på mersalg
  • At modtage returnerede eller skadede varer fra kunder og andre afdelinger i varehuset, der skal registreres, gendannes, re-emballeres og prissættes, så de kan sælges igen – enten i varehuset eller i Rodebutikken
  • At samle møbler, så afdelingen tilsikrer en så høj genanvendelseprocent som muligt
  • At bidrage til en høj kvalitetskontrol af vores produkter og samarbejde med de andre afdelinger i varehuset herom

 

OM DIG

Du brænder for salg og at give alle kunder en god oplevelse. Du motiveres af at arbejde med bæredygtighed og kan se værdien i at gendanne produkter, vi kan sælge i Rodebutikken, så vores kunder kan gøre en god handel. Desuden kan du lide at bruge hænderne og trives med, at jobbet også byder på hårdt fysisk arbejde og tunge løft.

 

VIL DU VÆRE EN DEL AF VORES FÆLLESSKAB?

Vi tilbyder dig job i en spændende afdeling med stor mangfoldighed og ca. 15 kollegaer. Vi har fokus på et stærkt sammenhold, godt humør og lysten til at løbe hurtigt. Hverdagen foregår i højt tempo og er præget af vores vilje efter konstant forbedring og fornyelse.

Stillingen er på gennemsnitligt 8-12 timer pr. uge, hvor du arbejder 1-2 aftener om ugen fra kl. 16.00-21.30, samt hver anden weekend både lørdag og søndag inden for tidsrummet kl. 9.00-21.30. I perioder med travlhed, for eksempel omkring ferier og helligdage, er det nødvendigt, at du kan arbejde mere. Vi forestiller os opstart pr. 1. marts 2019. Send din ansøgning allerede i dag via www.ikea.dk/jobs - vi indkalder løbende til samtaler og lukker opslaget, når vi har den rigtige kandidat.

 Tilbage
Studenterhus Aarhus · Nordre Ringgade 3 · 8000 Aarhus C · TLF: 86 18 30 21