Studiejob//praktik//projekt

Restaurantmedarbejder til kundebetjening & opvask, 8 timer pr. uge, IKEA Aarhus// 07. januar 2019

 

Vil du være med til at skabe en god oplevelse for de ca. 1.200 kunder, der dagligt besøger varehusets restaurant? Så har vi et job, i et stærkt fællesskab, hvor vi gør tingene sammen og bakker hinanden op.

 

STOR AFDELING MED MANGE OPGAVER

I IKEAs restaurant er vi ca. 35 medarbejdere, der kommer med mange forskellige baggrunde. Her er der plads til at være lige den, du er, og vi hjælpes ad, uanset hvad man er ansat til. Sammen er vi med til at styrke salget i IKEA ved at give kunderne et tiltrængt afbræk fra shoppingturen. Hos os får de lidt godt i maven og en god oplevelse, så de har lyst til at blive lidt længere.

 

FANTASTISK KUNDESERVICE OG GODT SAMMENHOLD I HØJSÆDET

Den vigtigste opgave som medarbejder i restauranten er at give kundebetjening i særklasse ved vores betalingskasser og i vores coffée shop, samt at sørge for at kunderne altid har rent service. Du kommer også hurtigt til at opleve vores særlige sammenhold, og vi lærer dig op, så du sammen med resten af teamet kan møde de mange kunders forventning om en god service- og madoplevelse hver gang.

Dine daglige opgaver er:

  • Betjening af restaurantens kunder ved betalingskassen, hvor du har fokus på mersalg og den gode
  • kundeservice
  • Betjening af og mersalg til Coffée Shoppens kunder, samt produktion af kaffe og the
  • Maskinopvask af service fra restauranten og personalekantinen
  • Rengøring af maskinerne og udstyret i opvasken
  • Sikre at restaurantområdet fremstår pænt, rent og velopfyldt

 

VIL DU SPILLE EN VIGTIG ROLLE FOR FORRETNINGEN?

Du har gerne erfaring fra en fastfoodrestaurant eller detailbranchen, og er indstillet på et hårdt fysisk arbejde. Du skal derfor ikke være bange for at smøge ærmerne op og tage fat, ligesom det er vigtigt, at du sætter en ære i at give fremragende service i mødet med kunden. Vi søger dig, der kan se dig selv i netop IKEA, og som søger jobbet med henblik på et længerevarende samarbejde.

Det er afgørende, at du trives i en omskiftelig og til tider hektisk hverdag med mange opgaver og kunder, samt at du har sans for orden og kan arbejde selvstændigt. For det er netop din selvstændighed og dit gode humør, som skal give vores gæster appetit til mere og lyst til at besøge varehuset igen. Dermed spiller du en vigtig rolle for forretningen.

 

ER DU SULTEN EFTER DENNE MULIGHED?

Hvis du har lyst til at gøre dit bedste, hver gang du er på arbejde, så lover vi at stille rammer til rådighed, hvor du har masser af mulighed for at udvikle dig og tage ansvar.

Stillingen er på 8 timer pr. uge, og arbejdstiden varierer i tidsrummet kl. 16.00-21.30 mandag til fredag og 7.30-21.30 lørdag og søndag. Du skal forvente at arbejde ca. én aften om ugen til kl. 21.30 samt hver anden weekend både lørdag og søndag. Vi forestiller os opstart pr. 1 marts 2019.

Vi ser frem til at modtage din ansøgning via vores hjemmeside på: https://jobs.brassring.com/1030/ASP/TG/cim_jobdetail.asp?partnerid=13900&siteid=5030&AReq=336402BR.

Vi indkalder løbende til samtalerog forbeholder os derfor retten til at lukke opslaget, når vi har de ønskede kandidater.

 Tilbage
Studenterhus Aarhus · Nordre Ringgade 3 · 8000 Aarhus C · TLF: 86 18 30 21