Studiejob//praktik//projekt

Praktikanter til konsulenthuset Pluss i Aarhus og København// 21. september 2018

 

Vil du være en del af et stærkt værdidrevet fællesskab på 30 konsulenter, der sammen har ambitionen om at være blandt de bedste rådgivere i Danmark inden for uddannelse, beskæftigelse, forsyning og vækstvirksomheder? Og kunne du tænke dig at arbejde sammen med faglige eksperter, der kan udfordre og styrke dig metodisk, analytisk og formidlingsmæssigt? Så skal du bruge forårssemesteret sammen med os i Pluss.

Vi er intellektuelt nysgerrige. Og vi er altid åbne over for nye metoder og tilgange, der kan øge kvaliteten i vores opgaveløsning og skabe endnu større værdi for vores kunder. Vi er ikke bange for at udfordre hinanden. Derfor ser vi meget gerne, at du også har lyst til at udfordre os. Hos os er det ikke titler, der er afgørende for konsulenternes mulighed for at sætte deres aftryk på projekter eller virksomheden. Det er det stærkeste argument og de bedste idéer, der vinder.

 

Stillingen

Hos os bliver du fra første dag mødt af tillid og høje ambitioner på dine vegne. Du får ansvar og bliver en del af et eller flere fleksible projektteams. Her løser du delopgaver og har direkte kontakt til vores kunder – virksomheder, organisationer og samfundsinstitutioner. Du får mulighed for at være med i projekterne fra start til slut: Fra tilbud og opstart til gennemførsel og afslutning.

Du kommer til at arbejde med flere forskellige opgaver i løbet af dit praktikforløb. Opgaverne afhænger af dine kompetencer, interesser og ambitioner, ligesom de afhænger af karakteren af vores aktuelle projekter. Dine arbejdsopgaver som praktikant vil typisk omfatte:

 • Research
 • Udarbejdelse af analyse- og evalueringsdesigns
 • Kvantitativ og kvalitativ dataindsamling
 • Analyse af kvantitative og kvalitative data
 • Afrapportering og rapportskrivning
 • Udvikling og gennemførsel af workshops
 • Planlægning og deltagelse i kundemøder.

Du får din primære tilknytning til vores kontor i centrum af Aarhus eller København, men du skal være indstillet på at blive inddraget i løsning af opgaver over hele landet.

Praktikforløbet er som udgangspunkt fuld tid fra 1. februar 2019 til 1. juli 2019. Varigheden aftales nærmere ved samtalen. Der vil være mulighed for en kombination af praktik og lønnet studiejob i perioden. Dertil vil det også være muligt at kombinere praktikforløbet med eventuelle fag.

 

Din profil

 • Du kan se dig selv i en uformel, mindre virksomhed, hvor du får stor indflydelse på dine egne arbejdsopgaver
 • Du motiveres af at skabe værdi for andre
 • Du er intellektuelt nysgerrig, fagligt ambitiøs og søger at lære noget nyt hver dag
 • Du mestrer kvalitative og/eller kvantitative metoder på højt niveau
 • Du er analytisk stærk og kan formidle komplekse sammenhænge både mundtligt og skriftligt
 • Du kan både arbejde selvstændigt og fungere godt i teamarbejde
 • Du motiveres af at arbejde i en omskiftelig og forskelligartet hverdag med korte deadlines.  

Endelig læser du på en relevant videregående uddannelse – gerne på kandidatniveau. Din konkrete uddannelsesretning er ikke så vigtig. Vi er interesserede i dine kompetencer, værdier og det, der motiverer dig.

 

Vi tilbyder

 • At du bliver en del af en dynamisk og ambitiøs virksomhed i vækst.
 • At du bliver en del af et stærkt fagligt fællesskab med en uformel omgangstone, der bl.a. dyrkes gennem sociale og faglige fredagsbarer, workshops for studenter og praktikanter, fælles morgenmad og den uformelle vidensdeling, der finder sted i de åbne kontorer, henover frokosten eller i vores projektteams.  
 • At du bliver en del af en virksomhed med stærke netværk i danske og udenlandske forskningsmiljøer, civilsamfundsorganisationer og forvaltningsaktører i danske kommuner, regioner og centraladministrationen.
 • At du bliver en del af en virksomhed med kollegaer, der er stærkt optagede af feedback og din professionelle udvikling.
 • At du bliver en del af virksomhed, hvor vi tilbyder alle vores praktikanter et mentorforløb med en af vores fastansatte konsulenter.

 

Interesseret

Er du interesseret, så kontakt tidligere praktikant og nuværende juniorkonsulent, Lea Sofie Staunsager, på  lss@pluss.dk eller 6165 9503 og hør nærmere. Ansøg senest den 19. oktober 2018 via linket til Pluss' hjemmeside her, hvor ansøgning og CV uploades elektronisk. 

Vi indkalder kandidater til samtale og besætter stillingerne løbende, så send gerne din ansøgning hurtigst muligt.

 

Om Pluss

Pluss er en analyse- og managementrådgivningsvirksomhed, der har eksisteret siden 2002. Både private og offentlige virksomheder bistår vi med forretningsudvikling, governanceudvikling, samt organisations- og ledelsesudvikling.

For ministerier, styrelser, regioner og kommuner løser vi større evaluerings- og analyseopgaver og er programledere på nationale og internationale projekter.

Vores vision er at være de bedste i Danmark. Anden ambition giver ikke mening i et transparent marked, hvor mange af vores opgaver vindes i åben konkurrence. Vi begiver os derfor ikke i kast med noget, hvor vi ikke vurderer at have potentialet til at udvikle os til at blive blandt de bedste. Det gælder for virksomheden i sin helhed, og det gælder for den enkelte konsulent.

 Tilbage
Studenterhus Aarhus · Nordre Ringgade 3 · 8000 Aarhus C · TLF: 86 18 30 21