Studiejob//praktik//projekt

Praktik: Softwaretester hos Systematic// 24. september 2018

 

Er du interesseret i et praktikophold i et professionelt og inspirerende miljø? Et praktikophold med spændende udfordringer inden for softwaretest, der virkelig gør en forskel for vores kunder inden for sundhedssektoren, forsvaret, politiet, offentlige institutioner og biblioteks- og læringssektoren.

 

En bred vifte af teknologier og metoder

Som praktikant bliver du en del af et af vores testteams. Her får du testopgaver på lige fod med de andre testere i teamet. Dit daglige arbejde kommer til at foregå i et Scrum-team, hvor du vil få et tæt samarbejde med testere, udviklere og projektledere.

 

Du kommer blandt andet til at arbejde med:

 • Testcases
 • Test af ny funktionalitet i vores software
 • Oprettelse og dokumentation af defects og gentest af disse
 • Rapportering og dokumentation af testen
 • Testmiljøer og installation af nye
 • At bygge og eventuelt også udvikle autotests

 

I dit praktikforløb får du praktisk erfaring med nogle af disse teknologier:

 • JIRA
 • Selenium
 • Scrum
 • ISTQB
 • CMMI5
 • Test Design Teknikker

Som tester hos Systematic er det vigtigt, at du formår at kombinere omhyggelighed, sans for detaljer og teknisk indsigt. Test er i dag en integreret del af vores udviklingsproces, og vi er toneangivende inden for softwaretest. Som tester vil du få styrket din faglighed som udvikler og opleve en masse teknisk udfordrende og spændende opgaver. Du vil opnå stor viden inden for test, der vil give dig et godt helhedsindblik i hele udviklingsfasen.

Praktikopholdet er af 5-6 måneders varighed med start fra januar/februar 2019. Som udgangspunkt er praktikken en fuldtidsstilling, men vi er selvfølgelig fleksible i forhold til dit studie og kravene med hensyn til ECTS-point. Praktikken er lønnet, såfremt dit studie tillader det.

 

Skarpe teknologiske evner

Vi forestiller os, at du studerer informations- og kommunikationsteknologi, datalogi, softwareudvikling, cand.it. eller lignende og at du brænder for at bruge dine teknologiske evner. Du har flair og interesse for analytiske opgaver. Du er i stand til både at arbejde selvstændigt og som en del af et team. Som person er du ansvarsbevidst og nysgerrig, og du har det gåpåmod og de kompetencer, der er nødvendige for at kunne udvikle innovative softwareløsninger. Du er udadvendt og har en positiv tilgangsvinkel til arbejdet, og du er villig til at påtage dig nye opgaver og tackle nye udfordringer. Du handler proaktivt og er meget engageret.

 

Frihed under ansvar

Som praktikant i Systematic behandles du på lige fod med de øvrige ansatte og vil fra dag et blive en del af et team og være med til at løse de opgaver, teamet har. Du får i vid udstrækning mulighed for selv at tilrettelægge din arbejdsdag og efter grundig introduktion til projektet og domænet, vil du være i stand til selvstændigt at løse opgaverne i teamet. Vi bestræber os på at finde en god balance mellem dine personlige ønsker, de formelle studiekrav samt vores forventninger og prioriteringer. Det vigtigste for os er, at du lærer en masse og har det sjovt, mens du er her, og at du får rig mulighed for faglig og personlig udvikling.

Vi arbejder med sikkerhedsklassificerede projekter, og derfor skal du som medarbejder i Systematic sikkerhedsgodkendes. Læs mere på http://systematic.com/clearance.

 

Har du ikke fået svar på alle dine spørgsmål?

Du er altid velkommen til at kontakte os på tlf. +45 8943 2000 og spørge efter Rebecca L. Johannsen, Test Project Manager. Vi behandler ansøgninger løbende, da vi ønsker at besætte stillingen hurtigst muligt. Arbejdsstedet er i Aarhus. I din ansøgning vil vi bede dig om at vedhæfte både CV og dine eksamenspapirer. Vi glæder os til at høre fra dig.

Ansøg her.

 

Since we wrote our first line of code in 1985, privately owned Systematic A/S has grown to an international software house with more than 900 colleagues with 27 different nationalities, spread across offices in 12 countries and with customers all over the world. Our goal is simple: To improve the world with exceptional software. We deliver software and system solutions for customers within the public sector, the health sector, the defence, the police, the financial sector and the service sector and there are more than 1.000.000 users’ worldwide. We work on a foundation of trust, where we have freedom and responsibility for making decisions in our everyday lives. We are dedicated to making a difference and dare to challenge technology, each other and ourselves. As a new employee at Systematic, helpful colleagues welcome you, and you can look forward to both a mentor arrangement and all the support you need. Together, we can develop and fulfil your potential and make Systematic even better.

 Tilbage
Studenterhus Aarhus · Nordre Ringgade 3 · 8000 Aarhus C · TLF: 86 18 30 21