Studiejob//praktik//projekt

Praktik: Human Resource & Employer Branding hos Systematic// 08. oktober 2018

 

Er du interesseret i et praktikophold i et professionelt og inspirerende miljø, hvor du får indsigt i hele HR-paletten og praktisk erfaring med rekruttering og employer branding?

 

REKRUTTERING OG EMPLOYER BRANDING SOM ANSVARSOMRÅDE

Vi søger to dygtige og engagerede praktikanter til vores People & Culture afdeling. Du vil blive en del af et rekrutteringsteam, der består af 10 engagerede kolleger, og du får indsigt i alle vores HR-aktiviteter med dertilhørende udfordringer. Som praktikant står man i spidsen for rekruttering af det kommende semesters praktikanter, hvor du får til ansvar at stå for hele processen fra jobopslag, screening og jobinterviews til udvælgelse af kandidater. Samtidig får du ansvar for vores jobmesser, samarbejde med universiteter samt events og kurser, hvor vi profilerer os som et led i vores employer branding-strategi. Du vil få en stor berøringsflade i hele organisationen, hvor du sparrer med ledere og deltager i jobmesser sammen med et team af skarpe kolleger med it-baggrund.

 

Du kommer til at kaste dig over disse opgaver:

  • Rekruttere i alt 20-25 praktikanter og studentermedhjælpere fra forskellige studieretninger, primært it
  • Projektledelse og afvikling af jobmesser og events i hele landet
  • Nye strategiske aktiviteter eller kampagner inden for employer branding. Herunder styrke vores strategiske samarbejde med universiteter omkring gæsteforelæsninger, virksomhedsbesøg osv.
  • Udarbejde og publicere jobopslag og styre jobbanker
  • Employer branding på LinkedIn og Facebook og producere medarbejderhistorier til vores website
  • Understøtte kollegers arbejdsopgaver med en masse spændende ad hoc-opgaver inden for HR

Praktikopholdet er af 5-6 måneders varighed med start fra januar/februar 2019. Som udgangspunkt er praktikken en fuldtidsstilling, men vi er selvfølgelig fleksible i forhold til dit studie og kravene med hensyn til ECTS-point. Praktikken er lønnet.

 

PROAKTIV OG ENGAGERET

Du er i gang med at tage en relevant uddannelse inden for HR, f.eks. cand.merc., cand.ling.merc. eller cand.soc. Du har ordenssans og er i stand til at føre dine idéer ud i livet. Som person er du udadvendt og villig til at påtage dig nye opgaver og tackle nye udfordringer. Du er også i stand til at arbejde selvstændigt og selv tilrettelægge din arbejdsdag, da frihed under ansvar er en vigtig del af vores virksomhedsfilosofi. I dit daglige arbejde får du masser af sparring og rig mulighed for at løse opgaver sammen med dygtige kolleger. Endeligt taler og skriver du flydende dansk og mestrer engelsk på højt niveau. Har du erfaring med InDesign og Photoshop er det en fordel, men ikke et krav.

 

FRIHED UNDER ANSVAR

Som praktikant i Systematic arbejder du på lige fod med dine kolleger, og du vil fra dag et blive en del af et team og være med til at løse de opgaver, teamet har. Du får i vid udstrækning mulighed for selv at tilrettelægge din arbejdsdag og efter grundig introduktion til opgaverne, vil du være i stand til selvstændigt at løse dem i teamet. Vi bestræber os på at finde en god balance mellem dine ønsker, de formelle studiekrav og vores forventninger og prioriteringer. Det vigtigste for os er, at du lærer en masse og har det sjovt, mens du er her, og du får rig mulighed for faglig og personlig udvikling. 

Vi arbejder med sikkerhedsklassificerede projekter, og derfor skal du som medarbejder i Systematic sikkerhedsgodkendes. Læs mere på http://systematic.com/clearance.

 

Har du ikke fået svar på alle dine spørgsmål?

Du er altid velkommen til at kontakte os på tlf. +45 89 43 20 00 og spørge efter Cecilie Lindstrøm, Junior Consultant. Vi behandler ansøgninger løbende, da vi ønsker at besætte stillingen hurtigst muligt. Arbejdsstedet er i Aarhus. I din ansøgning vil vi bede dig om at vedhæfte både CV og dine eksamenspapirer. Vi glæder os til at høre fra dig.

Ansøg her.

 

Siden vi skrev vores første linje kode i 1985, er det privatejede Systematic A/S vokset til et internationalt softwarehus med over 1000 kollegaer med 27 forskellige nationaliteter, fordelt på kontorer i 12 lande og med kunder verden over. Vores mål er enkelt: At forbedre verden med exceptionel software. Vi leverer software og systemløsninger til kunder inden for den offentlige sektor, sundhedssektoren, forsvaret, politiet, finanssektoren og serviceerhverv, og der er over 1.000.000 brugere rundt om i verden. Vi arbejder på et fundament af tillid, hvor vi har frihed og ansvar til at træffe beslutninger i vores hverdag. Vi brænder for at gøre en forskel, og vi tør udfordre teknologien, hinanden og os selv. Som nyansat i Systematic bliver du budt velkommen af hjælpsomme kolleger, og du kan se frem til både mentorordning og al den støtte, du har brug for. Det er sammen, vi kan udvikle og indfri dit potentiale og gøre Systematic endnu bedre.

 Tilbage
Studenterhus Aarhus · Nordre Ringgade 3 · 8000 Aarhus C · TLF: 86 18 30 21