Studiejob//praktik//projekt

Mobiludvikler – Praktikant til EG Silkeborg Data i Aarhus// 17. december 2018

 

Er du også vild med at udvikle smukke og intuitive brugergrænseflader? Har du en nysgerrighed for mobiludvikling, og taler du Swift, Kotlin og Java, ligesom vi gør? Hvis du kan svare ja til disse ting, er du den praktikant, vi søger! Hos os får du muligheden for at være med til at udforme løsninger, der dagligt bliver brugt af nogle af landets mest udfordrende kunder – det offentlige Danmark.

 

Dit job

Som praktikant bliver du en del af mobilteamet, der har ansvaret for udvikling og vedligeholdelse af vores decentrale løsninger i form af produktet MinLøn. Derudover har teamet flere andre ansvarsområder, du vil blive involveret i, herunder udvikling af softwarerobotter.

Mobilteamet består af en team lead, en business analyst og tre udviklere – alle meget passionerede og professionelle, så du får chancen for at suge en masse viden til dig.

Vores arbejdsgang er agil og iterativ, og vi kører sprints af 2 uger og har løbende demoer, planlægningsmøder,  retrospectives og daily stand-ups.

Vi forestiller os, at du fx er datamatiker-, IKT-ingeniør- eller datalogstuderende, men flair og interesse for mobiludvikling er vigtigere end din akademiske baggrund.

 

Daglige arbejdsopgaver

 • Udvikling i XCode og/eller Android Studio
 • Udarbejdelse af mockups
 • Udføre code reviews og give feedback på de andre udvikleres arbejde
 • Dialog med business analysts, UX'ere og backend-udviklere for at afdække krav til applikationen
 • Løbende dialog med øvrige udviklere for at sikre ensretning og diskutere løsninger.

Det er selvfølgelig en fordel, men ikke et krav, at du har kendskab til nogle eller alle teknologier nævnt ovenfor. Men vigtigst af alt er det, at du har lyst til at lære og til at deltage i den daglige udvikling.

 

Jobbet – sort på hvidt

 • Mulighed for at indgå i dialog om hovedopgave/speciale i forlængelse af praktikforløbet.
 • Jobbet er en 30 timers stilling, og arbejdsstedet er hos EG, Dusager 25, 8200 Aarhus N.
 • 4 dage om ugen arbejder du i teamet, mens den 5. dag eventuelt kan bruges på at skrive opgave/speciale.
 • Du får en mentor, som følger dig igennem hele forløbet.
 • Gratis frokost-, frugt- og drikkeordning.
 • Mulighed for at få en fast kontorplads på vores Dusager-lokation.
 • Tiltrædelse 4. februar 2019 eller efter nærmere aftale.

 

Din personlige profil

Du er en social person med et stort drive for brugervenlige løsninger, og du er ambitiøs omkring dit arbejde. Du kan lide at opsøge ny viden og ser det som et must at forstå forretningsområdet for at opnå gode resultater. Du har en stærk faglighed og tør byde ind med egne ideer, løsninger og holdninger. Du har en god teknisk viden, er en stærk kommunikator og har gode samarbejdsevner – også med kolleger på tværs af afdelinger.

Desuden har vi det bedst, når vi har det sjovt, og da arbejdsmiljøet er ungt og legegenet stort, kan det være en fordel at være god til bordfodbold, se Silicon Valley eller kende mindst ét Formel 1-bilmærke.

 

Lidt om EG Silkeborg Data

I EG Silkeborg Data er vi 160 medarbejdere i Aarhus og en række udviklere i Warszawa (Polen). Vi leverer hovedsageligt løn- og personaleadministrationssystemer til den offentlige sektor. Vi kan tilbyde dig et uformelt miljø, hvor du får rig mulighed for at afprøve og bidrage med dine færdigheder, og hvor udviklingsmulighederne er gode både fagligt og personligt. Hos os får du medindflydelse, dygtige kolleger som sparringspartnere, en god stemning og en stor fællesskabsfølelse.

 

Er du vores nye praktikant? 

Er du interesseret i at høre mere, inden du søger, er du velkommen til at kontakte senior manager Henrik Krogh Bach på telefon +45 2660 1021 eller mail hekba@eg.dk eller team lead Christian Lyck Hansen på telefon +45 2058 6286 eller mail clyha@eg.dk.

Vi vurderer ansøgningerne løbende og ansætter, når den rette kandidat er fundet, så send gerne din ansøgning hurtigst muligt.

Ansøg her: https://candidate.hr-manager.net/ApplicationInit.aspx?cid=1333&ProjectId=143831&DepartmentId=19144&MediaId=5

 Tilbage
Studenterhus Aarhus · Nordre Ringgade 3 · 8000 Aarhus C · TLF: 86 18 30 21