Studiejob//praktik//projekt

Medarbejder til IKEAs restaurantkøkken, 8 timer pr. uge, IKEA Aarhus// 15. januar 2019


I IKEAs restaurant forbereder og serverer vi kolde og varme retter til de mange gæster, der dagligt besøger os. Vil du være med til at skabe en god oplevelse for de ca. 1.200 gæster hver dag? Så har vi et job, i et stærkt fællesskab, hvor vi gør tingene sammen og bakker hinanden op.

 

KAN MAN FÅ EN GOD MADOPLEVELSE I ET VAREHUS?
Ja – det kan man! Maden i IKEA skal altid være af god kvalitet. Derfor sætter vi en ære i, at maden, der serveres i restauranten, altid opleves som inspirerende og lækker – til en overkommelig pris. Det gør vi ved hele tiden at hjælpe hinanden med egenkontrol, rengøring, vareopfyldning og – vigtigst af alt – kundebetjening i særklasse.

 

PLADS TIL AT VÆRE DIG
IKEAs restaurantkøkken er en afdeling på ca. 35 medarbejdere, der kommer fra mange forskellige baggrunde. Her er der plads til at være den, du er, og vi hjælpes ad, uanset hvad man er ansat til. Sammen er vi med til at styrke salget i IKEA ved at give kunderne en god oplevelse og et afbræk fra shoppingturen, så de har lyst til at blive lidt længere.

 

GIV GÆSTERNE APPETIT PÅ MERE
Hver dag bidrager dit gode humør til, at vores gæster får serveret en god madoplevelse med hver eneste tallerken du anretter. Med dit smil og gode overblik sørger du for, at vores gæster får lyst til at besøge IKEA Aarhus, og ikke mindst dig, igen. Dine vigtigste opgaver i køkkenet er derfor:

 

  • Betjening af restaurantkunder i den varme linje, hvor du har fokus på anretning og mersalg
  • Løbende klargøring og tilberedning af kolde og varme retter fra primært halv- og helfabrikata, så der altid er frisklavet og veltilberedt mad klar til servering
  • Sikre høj hygiegnestandard, så køkkenet altid er rengjort efter gældende standarter
  • Varemodtagelse af madvarer, optællinger og andre forfalende opgaver
     

PASSION FOR MAD OG AT GIVE GODE OPLEVELSER
Du er selvkørende og har gerne erfaring med kundebetjening fra restaurations-, fastfood- eller detailbranchen. Det er derudover afgørende, at du trives i en travl hverdag, og er indstillet på et hårdt fysisk arbejde, selvom vi altid hjælper hinanden. Du skal derfor ikke være bange for at smøge ærmerne op, og tage ansvar for at alle gæster får en god oplevelse hver gang, de besøger IKEA Aarhus.

 

ER DU SULTEN EFTER DENNE MULIGHED?
Vi sørger for den rette oplæring, så du sammen med resten af teamet kan møde de mange kunders forventning om gode madoplevelser til gode priser.
Stillingen er på gennemsnitligt 8 timer pr. uge, hvor du arbejder 1-2 aftener om ugen (typisk kl. 16.00-21.30) samt hver anden weekend både lørdag og søndag (inden for tidsrummet kl. 07.00-21.30). I perioder med travlhed som f.eks. omkring ferier og helligdage, er det nødvendigt, at du kan arbejde mere.

 

Vi ønsker tiltrædelse pr. 1. marts 2019. Send din ansøgning allerede i dag via IKEAs hjemmeside www.ikea.dk/job - vi indkalder løbende til samtaler og lukker opslaget, når vi har de ønskede kandidater

 Tilbage
Studenterhus Aarhus · Nordre Ringgade 3 · 8000 Aarhus C · TLF: 86 18 30 21