Studiejob//praktik//projekt

Marketing Intern hos WhiteAway// 11. oktober 2018

 

Kunne du tænke dig at arbejde med marketing i en innovativ og vækstende virksomhed?

WhiteAway Group søger ambitiøse studerende med drive, attitude og vigtigst af alt; lysten til at prøve kræfter med at sætte teori og viden i spil i et praktikforløb i foråret 2019. Vi tilbyder et praktikophold, hvor du kan opnå værdifuld erfaring med blandt andet kampagneplanlægning, SoMe-markedsføring og tekstforfatning på tværs af vores online og offline kanaler. Du bliver en del af et kontor i Aarhus med højt til loftet sammen med mere end 200 dedikerede kollegaer. 

WhiteAway Group er en organisation i vækst, og vi har stor succes med at sælge hvidevarer og elektriske apparater til hjemmet. Vi vokser som koncern, ikke mindst uden for Danmark. Du vil blive en del af et større e-commerce eller retail team og vil fungere som en vigtig medspiller i teamet for enten WhiteAway, Tretti eller Skousen. Det er vores tre primære brands, som vores teams hver især ejer og har ansvaret for i forhold til online/offline salg, performance og brandpositionering i Norden. Vi arbejder strategisk med branding og marketing, men har altid fokus på effektiv eksekvering for at skabe resultater – i dag, i morgen og på at sikre langsigtede vækst gennem en dybere forståelse af forbrugerne.
 
Som Marketing Intern vil du arbejde side om side med erfarne og dedikerede kollegaer inden for salg og marketing. Du vil få indblik i digitale markedsføringsprocesser og få muligheden for at udfordre dig selv med projekter inden for udvikling og planlægning. Vi søger bredt efter talentfulde profiler inden for e-commerce og marketing, der har lyst og motivation til at prøve sine kompetencer af i praksis. Jobbet vil derfor også blive tilpasset dine styrker og interesser.
 

Jobbet

 • Du får ansvar for udarbejdelse og eksekvering af content på tværs af markeder og kanaler

 • Du får plads og rum til at optimere på led af kunderejsen i afgrænsede projekter, som hurtigt skaber værdi

 • Opsætning af online kampagner eller butikskampagner samt forståelse af de forskellige led i opbygningen af en kampagne

 • Du vil assistere som tekstforfatter til platforme som Facebook og nyhedsbreve

 

Din profil

 • Du er på et relevant studie inden for marketing, e-commerce, digital design eller kommunikation som fx: Medievidenskab, Corporate Communication, Informationsteknologi, Marketing and Management Communication eller andre relevante studier fx på Erhvervsakademiet

 • Du har fingeren på pulsen i forhold til, hvad der rør sig lige nu og kan omsætte din teoretiske viden til værdi for WhiteAway og vores kunder

 • Du taler og skriver flydende dansk – og hvis du har kendskab til svensk eller norsk vil det absolut være en fordel

 • Du er motiveret og har lyst til at lære fra ambitiøse kollegaer

 • Du ønsker at skabe vækst og ser dig selv arbejde i et ærligt og kundeorienteret arbejdsmiljø

 

Vi tilbyder en ret fantastisk arbejdsplads, inklusiv:

 • Ambitiøse, passionerede kollegaer og en uformel omgangstone

 • Et dynamisk miljø med højt til loftet og en innovativ virksomhedskultur

 • Stor mulighed for at præge sit eget job og for personlig udvikling

 • Attraktive rammer for praktikken: Frokostordning, fitness-rum, cykelværksted og yderst sociale rammer i et inspirerende arbejdsmiljø

 

Spørgsmål og ansøgning
Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Communications & Performance Manager, Tine Karlshøj på mail tka@whiteaway.com eller tlf.: 53618053 – hvis du har væsentlige spørgsmål, der ikke er besvaret i ovenstående.

Send en motiveret ansøgning og dit CV allerede i dag, da vi indkalder til samtale løbende i oktober og november. Der vil være en indledende samtale med ovenstående kontaktperson og derefter en ansættelsessamtale med manager i relevant e-commerce eller retailteam ud fra bedste match af kompetencer, behov og interesse. Praktikken starter optimalt i januar/februar, men vi er fleksible med startdato og tidsperioden for den rette kandidat. Vi modtager kun ansøgninger online via dette link.


 

Om WhiteAway Group
WhiteAway Group er en ung, ambitiøs og succesfuld E-commerce-virksomhed. Gennem en række online-butikker og franchisekæden Skousen sælger vi hvidevarer og mærkevareprodukter til hjemmet – til kunder i hele Skandinavien. Idéen til WhiteAway Group opstod i baglokalet til en dansk køkkenbutik. Fundamentet var innovation, købmandskab og gode kundeoplevelser. Det er det stadig. Godt 10 år senere er vi Skandinaviens største inden for vores område, og vi har godt 265 dedikerede medarbejdere i Aarhus og i Jordbro nær Stockholm.

 



Tilbage
Studenterhus Aarhus · Nordre Ringgade 3 · 8000 Aarhus C · TLF: 86 18 30 21