Studiejob//praktik//projekt

Logistikmedarbejder til vareudleveringslageret, IKEA Aarhus// 21. september 2018

 

Når kunderne har købt møbler og boligtilbehør, er du klar til at finde varerne og fylde fladvognen, så de kan fylde bilen. Til gengæld står IKEA klar med et job, der udfordrer og udvikler dine evner.

De fleste mennesker ser et bord. Du ser hele processen – fra producent til slutbruger.

 

PLADS TIL AT VÆRE DEN DU ER

Logistik er en stor afdeling hos IKEA Aarhus, hvor vi arbejder i fællesskab for at sikre, at varerne altid er tilgængelige for vores kunder. På vareudleveringslageret arbejder vi i varehusets åbningstid på den del af lageret, som ikke er tilgængeligt for kunden. Vi kommer fra mange forskellige baggrunde, og hos os er der plads til at være lige den, man er.

 

DINE OPGAVER

Den primære opgave på vareudleveringslageret er plukning af kundeordrer i takt med, at de ekspederes gennem kasselinjen i varehuset. Vi finder varen til kunden og sørger for, at den rigtige vare udleveres hurtigst muligt og uden fejl og mangler. Vi er derfor en vigtig del af totaloplevelsen for kunderne. Herudover vil der være opgaver som vareopfyldning, almindelig vedligeholdelse af afdelingen og dens udstyr samt oprydning. Mange opgaver løses ved hjælp af forskellige transport- og løfteredskaber, men jobbet kræver en direkte fysisk indsats.

Du vil primært arbejde selvstændigt men med kolleger tæt omkring dig. I afdelingen arbejder alle mod det samme fælles mål, nemlig at sikre en effektiv logistik i varehuset og yde god service over for kunder. Vi samarbejder også tæt med kundeservice- og salgsafdelingen i varehuset.

 

VIL DU BRUGE DIN FYSIK I DIT ARBEJDE?

Din baggrund kan være mangeartet. Har du tidligere arbejdet med hårdt fysisk arbejde på et lager eller i detailhandlen og har du truckkort, vil det være en fordel. Du forstår, hvordan logistik som helhed bidrager til den endelige kundeoplevelse, selvom vi ikke har den direkte kundekontakt.

 

Af personlige egenskaber vægter vi:

  • Evnen til at prioritere og organisere egne opgaver – så tiden udnyttes bedst muligt
  • Godt overblik og evnen til at tage initiativ
  • Selvdisciplin og evnen til at arbejde i et miljø præget af travlhed og gentagelsespræget arbejde

Der er mange tunge løft, og det er hårdt arbejde. Det er derfor vigtigt, at du er i god fysisk form og kan tage fat – selvom vi selvfølgelig altid hjælper hinanden.

Stillingen er på gennemsnitligt 8 timer pr. uge, og arbejdstiden vil være placeret inden for tidsrummet kl. 16.30-22.00 mandag til fredag og kl. 8.00-22.00 i weekender. Du skal forvente at arbejde ca. 1 hverdagsaften om ugen og hver anden weekend. I ferieperioder samt perioder med travlhed forventer vi, at du kan arbejde flere timer.

 

VIL DU VÆRE EN DEL AF VORES FÆLLESSKAB?

Så ser vi frem til at byde dig velkommen som ny kollega!
 
Vi forestiller os opstart pr. 1. november 2018. Send din ansøgning hurtigst muligt via vores hjemmeside – vi indkalder løbende til samtale og lukker opslaget, når vi har de ønskede kandidater.

 Tilbage
Studenterhus Aarhus · Nordre Ringgade 3 · 8000 Aarhus C · TLF: 86 18 30 21