Studiejob//praktik//projekt

Kvadrat: dygtig og engageret juridisk studentermedhjælper i Ebeltoft// 12. august 2019

 

Kunne du tænke dig at blive en del af en international koncern i stor udvikling, og afprøve dine juridiske færdigheder i det ”virkelige liv”? Så er du måske vores nye kollega!

 

Virksomheden
Kvadrat blev grundlagt i Danmark i 1968 og har dybe rødder i den skandinaviske designtradition. Vi er Europas førende leverandør af teknologisk nyskabende og moderne design – og kvalitetstekstiler. Vi leverer tekstiler og tekstil-relaterede produkter til arkitekter, designere og private forbrugere i hele verden.

Til vores juridiske afdeling i Ebeltoft søger vi en dygtig og engageret studentermedhjælper til at indgå i et tæt samarbejde med vores interne advokater. Afdelingens opgaver varetages af to advokater, som supporterer globalt inden for alle juridiske aspekter. Kvadrat organisationen består af moderselskabet Kvadrat A/S i Ebeltoft samt en lang rækker datterselskaber og associerede selskaber placeret rundt i hele verden.

 

Jobbet
Du kommer til at assistere vores advokater med at løse de mange spændende, juridiske opgaver og spørgsmål, der hver dag indløber i afdelingen. Du vil desuden få eget ansvar for selvstændigt at løse mindre juridiske opgaver, og for at holde Kvadrats kontraktdatabase ajour ved at indsamle og systematisere nye kontrakter. Stillingen refererer til Head of Legal, Lotte Møhl Dyrlund.

 

Dine kvalifikationer
Du er en dygtig og engageret jurastuderende eller stud.merc.jur.
Du interesserer dig for erhvervsret og de juridiske spørgsmål, der kan opstå på daglig basis i en global virksomhed.
Du er struktureret og grundig i dit arbejde og trives med at arbejde selvstændigt og tage ansvar. Vi er en international virksomhed, og dit arbejde vil derfor vedrøre internationale kontraktforhold. Det er derfor vigtigt, at du er stærk i engelsk – både i skrift og tale.
Du behøver ikke have tidligere erhvervserfaring, da vi sørger for, at du får en grundig introduktion i organisationen og arbejdsgangene.

Din ugentlige arbejdstid vil være 7,5 - 15 timer fordelt på en-to arbejdsdage, eller efter nærmere aftale. Arbejdstiden vil være fleksibel i forbindelse med eksamenslæsning og under skrivning af speciale.

 

Vi tilbyder
Vi tilbyder et spændende job, hvor du kommer tæt på forretningen i en international og innovativ virksomhed. Vores kultur er præget af et uformelt arbejdsklima og professionelle arbejdsrelationer. Vi har hovedsæde i naturskønne Ebeltoft, hvor du også vil have din daglige gang.

 

Ansøgning
Ansøgning, CV og nuværende eksamensbevis skal være os i hænde senest den 22. august 2019. Vi indkalder løbende til samtaler og tillader os at besætte stillingen, så snart vi har den rette kandidat. Send derfor gerne din ansøgning allerede i dag. Forventet opstart er den 1. september eller efter nærmere aftale.

Har du spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte Head of Legal Lotte Møhl Dyrlund på lody@kvadrat.dk eller på telefon 30 93 71 51.

 

Om Kvadrat organisationen
Vi tilstræber at lave så få regler som muligt. Til gengæld forventer vi, at den enkelte medarbejder altid handler i overensstemmelse med vores grundlæggende værdier, og derved: tænker kvalitet ind i alle beslutninger og handlinger, agerer i overensstemmelse med vores tankegang 'stærke teams – én virksomhed’, arbejder passioneret med de daglige arbejdsopgaver såvel som med den designkultur, vi er en del af, forbliver åbne over for kunder og kollegaer, er ærlig i alt kommunikation og behandler andre med respekt.

Vores produkter afspejler vores passion for farve, kvalitet, enkelhed, innovation og design. Kvadrats tekstiler er blevet anvendt i nogle af verdens vigtigste arkitektoniske landmarks, såsom The Gherkin, London; Museum of Modern Art, New York; Walt Disneys koncertsal, Los Angeles; Oslos Operahus, Norge; Reichstag, Berlin; Guggenheim Museum, Bilbao; Operaen i København, Danmark og Guangzhou Operahus, Kina.

Hos Kvadrat udvikler vi kontinuerligt tekstilernes æstetiske, teknologiske og funktionelle egenskaber. Som en del af denne proces samarbejder vi med førende designere, arkitekter og kunstnere, herunder David Adjaye, Miriam Bäckström, Tord Boontje, Ronan og Erwan Bouroullec, Thomas Demand, Olafur Eliasson, Alfredo Häberli, Giulio Ridolfo, Peter Saville, Roman Signer og Patricia Urquiola.

Kvadrat.dk

Location
Ebeltoft

Apply before
22. august 2019

Ansøg her

 Tilbage
Studenterhus Aarhus · Nordre Ringgade 3 · 8000 Aarhus C · TLF: 86 18 30 21