Studiejob//praktik//projekt

Kundeservicemedarbejder til returen, 8 timer pr. uge, IKEA Aarhus// 27. december 2018

               

Vil du være med til at give et positivt indtryk af IKEA, når de besøger vores returafdeling? Til gengæld giver vi dig et job, der udfordrer og udvikler dine evner. Du får en hverdag med højt tempo og et stærkt fællesskab, hvor vi gør tingene sammen og bakker hinanden op.

 

DIN HVERDAG VIL BESTÅ AF
Som medarbejder i returafdelingen får du en bred vifte af opgaver. Din fornemste opgave bliver at servicere de mange kunder og hjælpe dem med reklamationer og ombytning af varer. Derudover udleverer du varer, assisterer kunderne med bestilling af hjemtransport og håndterer fragtordrer – alt sammen med et smil på læben! Når du ikke er omkring kunderne, vil der være andre forefaldne opgaver såsom at vedligeholde og rydde op i de forskellige kundeområder i afdelingen.


 

TÆT SAMARBEJDE MED GODE KOLLEGER
I dit nye job har du hver dag kontakt med mange kollegaer, primært fra salg og resten af kundeservice, og kommer til at arbejde i en afdeling med et godt kollegialt sammenhold. Vi giver dig den rette oplæring, så du kan svare på kundens spørgsmål. På den måde kommer du til at kende din arbejdsplads rigtig godt, og kan føle dig tryg i jobbet.


 

VIL DU MØDE NYE MENNESKER HVER DAG?   
Din baggrund kan være mangeartet, men det er en fordel, hvis du har erfaring med kundebetjening fra detailbranchen, og brænder for at give god kundeservice. Derudover er det vigtigt, at du har energi til at møde rigtig mange mennesker hver dag, og har overskuddet til at give dem et smil med på vejen - selv i pressede situationer, så de altid får en god oplevelse.
 
Vi lægger desuden vægt på, at du:

  • Er imødekommende og ønsker at hjælpe andre
  • Er selvstændig og disciplineret
  • Kan holde hovedet koldt og tage ansvar for forskellige kundesituationer ved returvarer og reklamationer
  • Har ordenssans og øje for detaljen

Det er ligeledes vigtigt, at du kan tage fat og trives med et fysisk hårdt arbejde, idet jobbet udføres stående, og man som medarbejder i returen håndterer både små og store varer i løbet af en dag. 
 

 

DEN RETTE UDFORDRING FOR DIG?
Stillingen er på gennemsnitligt 8 timer pr. uge, og arbejdstiden varierer inden for tidsrummet kl. 16.00-21.30 på hverdage, og inden for tidsrummet kl. 9.00-21.30 i weekender. Du skal forvente at arbejde ca. 1-2 hverdagsaftener om ugen, samt hver anden weekend både lørdag og søndag. Vi forestiller os opstart pr. 1. marts 2019.

Søg stillingen via vores hjemmeside på www.ikea.dk/job - vi indkalder løbende til samtaler og lukker opslaget, når vi har de rigtige kandidater.

 Tilbage
Studenterhus Aarhus · Nordre Ringgade 3 · 8000 Aarhus C · TLF: 86 18 30 21