Studiejob//praktik//projekt

Kundeservicemedarbejder til kasselinjen, 8 timer pr. uge, IKEA Aarhus// 16. januar 2019

 

Vil du have en arbejdsdag fyldt med tempo og være med til at give vores kunder det sidste positive indtryk af IKEA? Så tilbyder vi et job i vores kasselinje, der udfordrer og udvikler dine evner. Bliv en del af et stærkt fællesskab, hvor vi gør tingene sammen og bakker hinanden op.

 

GIV KUNDEN DEN BEDSTE OPLEVELSE
Din fornemste opgave i kassen er at servicere de mange kunder, der kommer til kasselinjen, så de oplever det som hurtigt, nemt og positivt at handle i IKEA. Vi vil helst overgå vores gæsters forventninger, og det bliver du en del af. Du vil tage imod vores gæster på en ærlig, naturlig og ligefrem måde, og på den måde give kundeservice i særklasse.

 

PLADS TIL AT VÆRE DEN, DU ER

Kasselinjen er en stor afdeling med ca. 55 medarbejder, og et rigtig godt kollegialt sammenhold. Vi har mennesket i fokus og bestræber os hver dag på at skabe en bedre hverdag for os selv, hinanden og vores kunder, ved at være smilende og hjælpesomme. Vi kommer alle fra forskellige baggrunde, og der er derfor plads til at være lige den, du er. Sammen hjælper vi hinanden med at udvikle os som medarbejdere og afdeling, og vi tager ansvar for at alle kunder får en god oplevelse. 

 

MANGE OPGAVER OG KUNDER

Som medarbejder i kasselinjen kommer du til at stå i både vores almindelige kasser med direkte kundekontakt og i vores selvbetjeningskasser. Jobbet kræver derfor, at du elsker at møde og indgå i korte dialoger med mange nye mennesker hver dag, hvor du altid har overskuddet til at relatere til kunderne og give lidt af dig selv. Det er også din opgave at sørge for, at alt bliver scannet korrekt, og på den måde sikre at kassesaldo og lagerbeholdning stemmer overens. Du vil også sommetider hjælpe til i legeområdet ”Småland”, hvor du aktiverer og holder opsyn med børn i alderen 3-10 år. Hvis du har lyst, kan du også i løbet af en vagt få rollen som greeter, hvor du byder vores kunder velkommen og svarer på spørgsmål af enhver art ved indgangen.
 

GIV KUNDEN DEN BEDSTE OPLEVELSE   
Din baggrund kan være mangeartet. Det vigtigste er, at du er serviceorienteret, udadvendt og har en energi, der smitter af på både kunder og kollegaer - også når der er travlt, og der er kunder så langt som øjet rækker.

Vi lægger desuden vægt på, at du:

  • Trives med rutineprægede arbejdsopgaver og et fysisk hårdt arbejde, idet meget af arbejdet foregår stående i kasselinjen
  • Kan holde hovedet koldt og tage ansvar for forskellige kundesituationer i betalingsøjeblikket
  • Kommunikerer tydeligt og er handlekraftig
  • Er omhyggelig, struktureret og har øje for detaljen
  • Motiveres af at indgå i et stort team


VIL DU VÆRE EN DEL AF VORES FÆLLESSKAB?

Stillingen er på gennemsnitligt 8 timer pr. uge, og arbejdstiden varierer inden for tidsrummet kl. 16.00-21.45 på hverdage, og inden for tidsrummet kl. 9.00-21.45 i weekender. Du skal forvente at arbejde ca. 1-2 hverdagsaftener om ugen, samt hver anden weekend både lørdag og søndag. Vi forestiller os opstart pr. 1. marts.

Søg stillingen allerede i dag via vores hjemmeside på www.ikea.dk/job - vi indkalder løbende til samtaler og lukker opslaget, når vi har den rigtige kandidat.

 Tilbage
Studenterhus Aarhus · Nordre Ringgade 3 · 8000 Aarhus C · TLF: 86 18 30 21