Studiejob//praktik//projekt

Kommunikationspraktikant til Erhverv Aarhus// 05. oktober 2018

Kommunikationspraktikant til Erhverv Aarhus

Brænder du for kommunikationens mange aspekter og byens udvikling?

Erhverv Aarhus/International Community søger en kommunikationspraktikant, der i foråret 2019 skal være med til at producere indhold til vores kommunikationsplatform.

Erhverv Aarhus er byens brede erhvervsorganisation, og vi er dagligt i kontakt med mange spændende og meget forskellige interessenter. Vi repræsenterer mere end 600 medlemsvirksomheder og 110.000 arbejdspladser.

Praktikpladsen giver dig en unik mulighed for at komme tæt på byens brede erhvervsliv på tværs af erhverv, kultur og uddannelse. Du kommer tæt på beslutninger og overvejelser i en forening, hvor barren er sat højt, og hvor vi stort set producerer alt selv. Arbejdsmiljøet er uformelt, og vi har højt til loftet.

Dine opgaver
Erhverv Aarhus/International Community har i kraft af vores virke og mange projekter og samarbejder gang i mange tiltag, som vi gerne vil kommunikere om.

Opgaverne omfatter:

  • Tekstproduktion (nyheder, nyhedsbreve, indhold til hjemmesider og sociale medier mv.)
  • Research ift. indhold som kan gøre sig på sociale medier (LinkedIn og Facebook)
  • Lettere grafisk arbejde og videoproduktion, hvis du har mod på det
  • Koordinering, hvor du lærer vigtigheden af at styre din kalender og navigere mellem flere samtidige opgaver
  • Deltagelse i arrangementer
  • Opgaver relateret til International Community, Erhverv Aarhus’ netværk målrettet internationale virksomheder og medarbejdere
  • Opgaver, som vi sammen definerer, så du får sat din uddannelse og interesser i spil

Praktikken finder som udgangspunkt sted fra januar 2019 til juni 2019 eller i overensstemmelse med din uddannelse. Praktikken er ulønnet.

Din profil
Vi søger en praktikant, der studerer journalistik, kommunikation el.lign. på kandidatniveau. Du skal kunne skrive skarpe tekster, være klart til tage fat og arbejde selvstændigt. Du er struktureret og evner at navigere mellem flere opgaver. Det vil også være en fordel, hvis du har gode engelskkompetencer.

Om Erhverv Aarhus
Erhverv Aarhus er byens største erhvervsorganisation, der varetager interesserne for 600 medlemsvirksomheder. Herudover indgår vi i en række administrative samarbejder, hvilket betyder, at vi vedligeholder og udvikler en række forskellige hjemmesider, sociale medier, nyhedsbreve og meget mere. Arbejdspladsen ligger i Dokk1, hvor vi indgår i kontorfællesskabet ErhvervsCentrum Aarhus.

Sådan ansøger du
Send din ansøgning – og eventuelle spørgsmål – til Jesper Theil, jt@internationalcommunity.dk.

Vi afholder samtaler løbende.Tilbage
Studenterhus Aarhus · Nordre Ringgade 3 · 8000 Aarhus C · TLF: 86 18 30 21