Studiejob//praktik//projekt

Kommunikationspraktikant hos Caljan Rite-Hite// 06. november 2018

 

Kommunikation— spot on!

Vil du gerne omsætte din viden inden for journalistik/kommunikation/medier til hands-on erfaringer? Og vil du gerne arbejde i en virksomhed, der bruger data og psykologi som fundament for en kommunikation, der rammer målgruppen spot on? Så læs videre her!

Hos os kommer du til at medvirke i alle stadier af kommunikationsprocessen lige fra strategi og tekstudvikling til resultatmåling. Et intensivt introduktionsprogram sørger for, at du bliver fortrolig med kunderne, deres udfordringer og vores produkter.

Med støtte fra et dygtigt marketingteam skaber du fortællinger omkring vores kernebudskaber, gerne på engelsk eller tysk.

Du kommer til at bidrage aktivt og vil opnå både praktisk erfaring med, men også opdateret viden inden for, følgende områder:

  • content til social media samt e-mail kampagner
  • informative tekster til egne hjemmesider, inkl. keyword analyse
  • nyheder samt pressemeddelelser
  • case studies, som beskriver produktanvendelser
  • white papers, inkl. datasøgning
  • campaign automation

Vores marketingteam består af 3 medarbejdere, som deler kontor på vores globale hovedkontor i udkanten af Aarhus. Vi tilpasser opgaver samt mødetider, så de passer til dine studier. Send os din ansøgning snarest, for vi glæder os til at byde dig velkommen i vores team.

 

Hvem er du?

Du er dygtig til at formulere dig og elsker at nørde med det skrevne ord — også når du sender en kort besked på sociale medier. At kaste dig over ukendte og tekniske emner vil du betragte som en spændende udfordring. Du engagerer dig i dine omgivelser, også når snakken er på engelsk. Du vægter sparring højt.

Du har god forretningsforståelse og en struktureret tilgang, der gør det let for dig at bevare overblikket.

Ansøgning skal sendes til Marianne Kristensen: mkristensen@caljan.com.

Spørgsmål kan rettes til Karen Duffy på tlf.nr. 60844010

Download opslaget som PDF

 

Hvem er Caljan Rite-Hite?

Når du modtager en pakke via GLS, eller en af de andre velkendte pakketransportør, har din pakke været en tur gennem et sorteringsanlæg, på metervis af transportbånd. Til sidst bliver den overført til en lastbil, sandsynligvis via en Caljan teleskoptransportører. At læsse og losse mange pakker hver dag er hårdt. Arbejdet bliver ergonomisk og dermed lettere, når hjælpemidler anvendes. Caljan Rite-Hite er den førende producent af teleskoptransportører. Vi afsætter vores produkter over hele verdenen — og vi vækster betydeligt.

 

Job Type: Internship

Lokation: Hasselager

Startdato: Januar 2019 (Vi er flexible) 

Varighed: 6 måneder

 Tilbage
Studenterhus Aarhus · Nordre Ringgade 3 · 8000 Aarhus C · TLF: 86 18 30 21