Studiejob//praktik//projekt

Kommunikationspraktik hos Kragelund Kommunikation// 05. oktober 2018

Er du sulten? Kommunikationspraktik hos Kragelund Kommunikation

Vil du prøve kræfter med kommunikation? Kan du tænke kreativt og strategisk? Kan du researche dig frem til indsigt i brancher og problemstillinger og bruge din viden som afsæt for handling? Kan du ramme målgruppen med et sprog og en stil, der ikke kun formidler budskaber men også overrasker og overbeviser?

Som kommunikationsbureau bygger vi bro mellem virksomheder og deres kunder eller interessenter. Alt, hvad vi foretager os, handler om at tale vores kunders sag. Det gælder for internationale koncerner med milliardomsætning, for iværksættere og for boligforeninger med byggeplaner.

Derfor søger vi en sulten praktikant, der kan arbejde på tværs af brancher og har mod på både rugbrødsopgaver og kreative opgaver med creme og flødeskum. Som praktikant får du mulighed for at prøve kræfter med de fleste af kommunikationsbranchens mange discipliner - lige fra PR, tekstforfatning, content marketing, SoMe til strategiske grundfortællinger.

Vi kaster dig ikke for løverne, men du skal turde at bevæge dig uden for din komfortzone og være parat til en stejl læringskurve. Vi er nemlig ambitiøse på dine vegne, og vi går langt for, at du bliver udfordret og går herfra med større indsigt og udsyn.

Du: Nysgerrig og ambitiøs

Vi glæder os til at byde en initiativrig og faglig stærk praktikant velkommen og forventer, at du brænder for at kommunikere på alle kanaler og er nysgerrig efter at afprøve bureaulivet med stramme deadlines.

Du skal kunne arbejde både selvstændigt, projektbaseret og målrettet med mange forskellige kommunikationsudfordringer for vores kunder. Aldrig helt alene men altid som del af et team med erfarne kolleger, der gerne giver dig sparring og konstruktiv feedback.

Du får rig mulighed for at præge opgaverne og tage ansvar. Til gengæld forventer vi, at du yder dit bedste, er engageret og mere ambitiøs end de fleste.

Vi: Uhøjtidelige og engagerede

Kragelund Kommunikation ligger i Aarhus, hvor vi arbejder med strategisk kommunikation, effektfuld PR og kreative kampagner for en lang række af kunder over hele landet. Vi er dybt engagerede i at nå den højeste fællesnævner sammen med vores kunder. Kontorets få døre står åbne, og organisationen er flad med kort vej fra tanke til handling. Vi arbejder i skiftende teams i et uhøjtideligt miljø, hvor vi gør vores bedste for at levere ærlige, kreative og ambitiøse kommunikationsløsninger.

Er vi et match?

Så send en motiveret ansøgning vedlagt dit CV til adm. dir. Gitte Høyer på gh@kragelund-kommunikation.dk., og send den gerne hurtigt, da vi løbende holder samtaler.

Læs mere om os på www.kragelund-kommunikation.dk

 Tilbage
Studenterhus Aarhus · Nordre Ringgade 3 · 8000 Aarhus C · TLF: 86 18 30 21