Studiejob//praktik//projekt

Kamstrup: REACT DEVELOPER INTERN// 04. februar 2019

Brænder du for at arbejde med REACT? Har du lyst til at afprøve et job hvor continuous integration og agilitet er fundamentet? Vil du gere være en del af et tværfagligt team, hvor udvikling, UX og Product Management arbejder tæt sammen?

                                                               

Bliv en del af Data Analytics teamet i Kamstrup

Kamstrup er en af verdens førende producenter af intelligente systemløsninger til måling af energi- og vandforbrug. Som React Developer Intern, bliver du en del af Data Analytics afdelingen på 20 medarbejdere, som udvikler ambitiøse digitale services til Kamstrups kunder. Her vil du indgå på lige fod med softwareingeniører, fysikere og UX designere. Afdelingen arbejder ud fra en lean start up mentalitet, hvor specifikation og design er baseret på Googles Design Sprint metoden.

Hos Kamstrup har vi fuld fokus på den digitale omstilling. Vores Data Analytics afdeling arbejder målrettet mod at gøre danske og internationale forsyningsvirksomheder i stand til at foretage datadrevet optimeringsbeslutninger på en simpel og enkel facon. Med Kamstrups intelligente løsninger kan forsyningsvirksomheder reducere energitab og derved værne om miljøet.

Et praktikforløb med fokus på udvikling

I din praktikperiode bliver du en del af den daglige drift i Data Analytics afdelingen på lige fod med de fastansatte kollegaer. Du vil blive inddraget i alle projektets faser helt fra idé til færdigt produkt. Dermed vil du komme til at stifte bekendtskab med alle facetter af jobbet som React Developer i Kamstrup og vil derfor gennemgå en særdeles udviklende læringsproces, som du kan anvende i din fremtidige karriere.

Du vil i løbet af praktikperioden komme til at beskæftige dig med flere af følgende teknologier: 

  • REACT, REDUX
  • HTML5, CSS
  • TypeScript
  • Responsiv webdesign
  • Azure
  • Continuous integration og deployment

Det specifikke indhold i dine opgaver planlægger vi sammen med dig på baggrund af dine ønsker og kompetencer.

Din personlighed er vigtig for os

Vi søger en studerende, der med sit engagement og sin opdaterede teoretiske viden kan bidrage til teknologiudviklingen i Kamstrup. Du er i gang med at uddanne dig til datalog, IT-ingeniør, datamatiker eller lignende og brænder for software udvikling.

Som person er du selvstændig, men sætter samtidig pris på samarbejde og faglig sparring med dine kollegaer. Du er desuden både omhyggelig og struktureret med dine arbejdsopgaver.

Det er et krav, at du behersker dansk og engelsk i både skrift og tale.

Vi tilbyder mere end bare en praktik

Vi kan tilbyde en spændende og udfordrende stilling, hvor du bliver en naturlig del af et scrum team på lige vilkår med fuldtidsansatte. Du får frihed til at handle og tage ansvar, og faglig sparring er en naturlig del af hverdagen. Vi garanterer derfor en stejl læringskurve gennem dit praktikophold i Kamstrup. Efter praktikperioden vil der være mulighed for at forsætte som softwareudvikler på reduceret tid, så du også kan fokusere på dit studie.

I Kamstrup gør vi desuden meget for det sociale mellem vores praktikanter på tværs af organisationen. Hvis du er klar, tilbyder vi et spændende forår med udfordringer og sammenhold. Derudover tilbyder Kamstrup et væld af personalegoder. De tæller bl.a. kantineordning, frugtordning, fri afbenyttelse af eget fitnesscenter, in-house tandklinik, frisørordning og gratis sundhedsklinik.

Vil du være en del af Kamstrup?

Send os din ansøgning ved at søge på dette link. Ansøgningerne behandles løbende, men du kan forvente svar inden for seks uger. Praktikforløbet aftales individuelt, men forventes at løbe fra primo august 2019 til ultimo januar 2020.

Kamstrup ligger i Stilling nær Aarhus, og bus 200 kører lige til døren.

Har du spørgsmål til praktikstillingen, er du velkommen til at kontakte Teamlead, Rasmus Ebler Simonsen på tlf.: 89 93 10 00.

Om Kamstrup

Kamstrup udvikler og producerer innovative løsninger til måling af energi- og vandforbrug. Kamstrup er verdens førende producent af avanceret og innovativt måleudstyr til fjernvarmebranchen og en af de førende europæiske leverandører af intelligente elmålere og andet ud styr til elsektoren. Kamstrup beskæftiger over 1400 medarbejdere i +20 lande med hovedkontor i Stilling mellem Aarhus og Skanderborg. Kamstrup har en sund økonomi samt høj vækst og satser stærkt på udvikling af teknologi og medarbejdere. Du kan læse mere om Kamstrup via vores hjemmeside og se vores årsregnskab her. Du kan også "følge" Kamstrup på LinkedIn og Facebook, som løbende opdateres med nye stillinger og interessante nyheder.Tilbage
Studenterhus Aarhus · Nordre Ringgade 3 · 8000 Aarhus C · TLF: 86 18 30 21