Studiejob//praktik//projekt

Kamstrup: INTERNSHIP IN SOFTWARE DESIGN AND PROGRAMMING// 06. september 2019

 

Bliv en del af System Software i Kamstrup

Kamstrup er en af verdens førende producenter af intelligente systemløsninger til måling af energi- og vandforbrug. I takt med at vores produktportefølje af systemløsninger vokser, får vi et stigende behov for kreative og ambitiøse softwareingeniør, der kan være med til at skabe fremtidens intelligente måleløsninger.

Som ingeniørpraktikant i Software Design and Programming bliver du en del af en stor softwareafdeling med professionelle og erfarne udviklere. I softwareafdelingen arbejder vi i scrum teams, som du vil blive en integreret del af, og du vil komme til at arbejde med alt fra task preparation, detailed design til udvikling og test. Vi arbejder tæt sammen i alle faser, og du kan forvente faglig sparring og støtte i dit arbejde. Udviklingsmiljøet i Kamstrup er i konstant bevægelse, og vi værdsætter faglig nørderi og idéer, der kan udfordre vores processer.

 

Et praktikforløb med fokus på udvikling

I softwareafdelingen udvikler og videreudvikler vi fremtidens automatiserede aflæsningssystemer til forbrugsmålere, og der er derfor et naturligt fokus på softwaredesign og -programmering. I praktikken kommer du derfor til at stifte bekendtskab med alle facetter af jobbet som softwareudvikler i Kamstrup.

Du vil, med udgangspunkt i MS .NET platformen, komme til at arbejde med en bred vifte af teknologier herunder:

  • C#

  • WPF

  • WCF

  • SQL

  • Web-udvikling i JavaScript & React

Dine arbejdsopgaver vil bl.a. omhandle GUI, databaser, kommunikationsprotokoller samt unit- og integrationstests.

 

Din personlighed er vigtig for os

Vi søger en dygtig studerende, der med sit engagement og sin opdaterede viden kan bidrage til softwareudviklingen hos Kamstrup. Du er i gang med din diplom- eller kandidatuddannelse til IKT-ingeniør eller lignende. Samtidig har du en stor interesse inden for højniveau software og følger godt med i udviklingen på området. Erfaring med softwareudvikling er en fordel – det kan eksempelvis være i form af studieprojekter, arbejde eller lignende.

Som person er du kvalitetsbevidst og omhyggelig med dine opgaver og arbejder endvidere struktureret. Du sætter desuden pris på samarbejde og faglig sparring med dine kollegaer.

Da vi er en international virksomhed er det et krav, at du behersker dansk og engelsk flydende i skrift og tale.

 

Vi tilbyder mere end bare en praktik

Vi tilbyder et udfordrende praktikforløb, hvor du vil få indsigt i et professionelt udviklingsmiljø. Du får mulighed for at bringe din teoretiske viden i spil og afprøve den i praksis. Du vil få en grundig oplæring og løbende sparring, så du kan indgå på lige fod med dine kollegaer i afdelingen. Der vil endvidere være rig mulighed for både faglig- og personlig udvikling samt at søge inspiration, hjælp og sparring i dagligdagen.

I Kamstrup gør vi desuden meget for det sociale mellem vores praktikanter på tværs af organisationen. Hvis du er klar, tilbyder vi et spændende forår med udfordringer og sammenhold. I 2019 blev vi desuden af Aarhus Kommune og Studenterhus Aarhus kåret til Østjyllands bedste praktikvirksomhed på baggrund af vores arbejde med praktikanter. Derudover tilbyder Kamstrup et væld af personalegoder. De tæller bl.a. kantineordning, frugtordning, fri afbenyttelse af eget fitnesscenter, in-house tandklinik, frisørordning og gratis sundhedsklinik.

 

Vil du være en del af Kamstrup?

Vi søger flere praktikanter på baggrund af dette opslag. Send os din ansøgning ved at søge på dette link. Ansøgningerne behandles løbende, men du kan forvente svar inden for seks uger. Praktikforløbet aftales individuelt, men forventes at løbe fra primo februar 2020 til ultimo juni 2020.

Kamstrup ligger i Stilling nær Aarhus, og bus 200 kører lige til døren.
Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Department Manager, Vibeke Ågren på tlf.: 89 93 10 00.

 

Om Kamstrup

Kamstrup udvikler og producerer innovative løsninger til måling af energi- og vandforbrug. Kamstrup er verdens førende producent af avanceret og innovativt måleudstyr til fjernvarmebranchen og en af de førende europæiske leverandører af intelligente elmålere og andet udstyr til elsektoren. Kamstrup beskæftiger over 1500 medarbejdere i +20 lande med hovedkontor i Stilling mellem Aarhus og Skanderborg. Kamstrup har en sund økonomi samt høj vækst og satser stærkt på udvikling af teknologi og medarbejdere. Du kan læse mere om Kamstrup via vores hjemmeside og se vores årsregnskab her. Du kan også "følge" Kamstrup på LinkedIn og Facebooksom løbende opdateres med nye stillinger og interessante nyheder.

 Tilbage
Studenterhus Aarhus · Nordre Ringgade 3 · 8000 Aarhus C · TLF: 86 18 30 21